Bewust

10-jarig jubileum

Op 7 januari was het zover, het 10-jarig bestaan van Kenonz. Wat er afgelopen 10 jaar is gebeurd? Heel veel! Begonnen in een schuurtje achter huis en uitgegroeid tot een detacheringsbureau met een stabiele fundering. Inmiddels 500 medewerkers en 4 vestigingen rijker verspreid over het hele land. De afgelopen jaren hebben we een fraaie groei doorgemaakt. Hierdoor konden we steeds meer professionals een uitdagende carrière bieden.

Bij groei is het van belang om niet te vergeten wie je bent en waar je voor staat. We hebben onze kernwaarden dan ook niet uit het oog verloren. Een van onze belangrijkste kernwaarden is betrokken en tot aan de dag van vandaag hebben we dit als bedrijf gekoesterd. Daarnaast zijn onze andere kernwaarden ondernemend, authentiek, avontuur en wille (plezier) er ook om na te leven en willen we dit op een zo goed mogelijke manier uitdragen. Hiervoor hebben wij ons uiterste best gedaan tijdens het 10-jarig jubileumfeest!

Een dik jaar zijn we bezig geweest met alle voorbereidingen. Van het ene idee kwam het andere. En ja, daar was het! Ons idee om het in een prachtig vroeg 20ste-eeuws kasteelachtig buitenhuis te organiseren op een betoverend landgoed met vier gouden regels geheel in de stijl van de jaren ’20.

In de zomer van 2022 hebben wij onze eigen 5-delige Kenonz serie op de feestlocatie opgenomen. Met Ferdinand als animator hebben wij waanzinnig gelachen en genoten van dit moment! Met de opnames wilden we iedereen enthousiasmeren en instrueren voor het jubileumfeest. De vier gouden regels en de aankondiging van de persoonlijke invitaties werden hierin bekend gemaakt zodat het jubileumfeest gemakkelijk zou verlopen.

De vier gouden regels:

Op vrijdag 13 januari was het zover. Het jubileumfeest waar wij zo naartoe hadden geleefd. Hebben we alles geregeld? Heeft iedereen er zin in? Wij zette voet aan de grond bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn en zagen dat alles tot in de puntjes geregeld was. Het goede gastheerschap straalde ervan af!

Een culinair diner om je vingers bij af te likken (wat uiteraard niet toegestaan was), uitstekende wijnen uit Frankrijk gerijpt in de grote wijnkelder, een majestueus casino waar men zijn/haar zuur verdiende geld in rook zag opgaan en niet te vergeten; de betoverende dansvloer. De dansvloer werd niet alleen gebruikt door genodigden maar ook door de deelnemers van het geheime Kenonz project. Een aantal van onze collega’s hebben namelijk in het geheim een prestigieuze dans ingestudeerd voor deze memorabele avond.

Vlug zwaaiende benen en wilde armbewegingen kenmerkten het dansen in de jaren '20. Daarom is er gekozen voor het instuderen van de Wals en afsluitend de Lindyhop. Met een grote grijnst genoot eenieder van deze dans, zowel de dansers als het genodigde publiek!

Na afloop werd Gouke de Vries, de directeur van Kenonz in het zonnetje gezet. Alhoewel hij hier niet op zat te wachten wilden we hem toch bedanken voor de afgelopen 10 jaar. Een man met hart voor de zaak en zeker ook voor de mens. Vanwege zijn voorliefde voor dansen hebben wij hem een salsa danservaring cadeau gedaan. Hij gaat een aantal lessen volgen en een salsa dansavond in Rotterdam beleven. We gaan ervan uit dat hij als een ware Cubaanse salsadanser terugkomt en Rotterdam op zijn kop heeft gezet!

Later op de avond ging het dak eraf en de voetjes veelal van de vloer. Al zwetend heeft iedereen de dansvloer onveilig gemaakt en uiteindelijk hebben we het 10-jarig jublieumfeest met een enorme pluim en een grote lach kunnen afsluiten.

We hebben ontzettend genoten van jullie aanwezigheid en willen je enorm bedanken voor jouw bijdrage aan het 10-jarig bestaan. Zonder jullie geen Kenonz!

Wellicht ook interessant

ALLES BEKIJKEN
ALLES BEKIJKEN
chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?