Bewust

Ken Nynke!

Vorige week studeerde Nynke Spijker nog af als bedrijfseconoom. Deze week start ze als Assistent Controller bij Kenonz.

De 21-jarige Nynke besloot na de havo te kiezen voor de studie bedrijfseconomie. Een brede studie waar onderwerpen als rechten, risicobeheer en verschillende financiële vakken de revue passeerden. Na haar afstudeerstage kreeg zij de kans bij Kenonz aan de slag te gaan als assistent controller. ‘Een mooie kans om mij zoveel mogelijk werkzaamheden van de financiële afdeling eigen te maken. Met als doel een allround speler in het team te worden en zoveel mogelijk afwisseling in mijn werkzaamheden te houden’.

‘Hoe meer vinkjes, hoe beter.’

Nynke houdt ervan om aan het einde van de dag zoveel mogelijk punten van de to-do lijst af te kunnen strepen. ‘Hoe meer vinkjes, hoe beter’ zegt Nynke. Ze werkt graag met cijfers en vindt het belangrijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn binnen het team. ‘De sociale omgang rondom deze werkzaamheden maakt dat ik met een glimlach naar kantoor kom en weer wegga’ aldus Nynke.

Haar empathisch vermogen is een karaktereigenschap waar Nynke het meest trots op is. ‘Dat mensen mij snel vertrouwen, beschouw ik altijd wel als een compliment’. Het uitlokken van een kleine discussie is iets dat Nynke niet altijd kan laten. Maar nuchter als ze is, is ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ een van haar meest favoriete quotes.

‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.’

Buiten kantoortijden is de enthousiaste Nynke dol op competitieve activiteiten. Winnen staat dikgedrukt in haar woordenboek. Ook is zij, net als vele andere collega’s, actief betrokken bij de plaatselijke korfbalvereniging. Nynkes grote wens is nog eens terug te keren naar Australië. ‘Helaas moest ik mijn reis na zes weken afbreken vanwege de corona-omstandigheden. Maar deze reis moet en gaat zeker een vervolg krijgen’.

Wellicht ook interessant

ALLES BEKIJKEN
ALLES BEKIJKEN
chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?