Bewust

KEN Talent Specialist Rowan Wagner

Geboren in Alkmaar en zoals hij zelf zegt: ‘’een echte kaaskop!’’ Rowan, onze banjer, ondernemend en creatief, vertelt waar hij zijn energie uit haalt als Talent Specialist bij Kenonz Detachering en in zijn privéleven. Want naast het lopen met de kaas op de berrie, die soms wel 135 kilo weegt, komt hij regelmatig op tv of in de krant! 
 
‘’Een droom en een passie die uitkwam!’’ Als echte Alkmaarse ben ik graag verbonden aan mijn stad en draag ik dit ook graag uit. Op 18-jarige leeftijd kwam ik er voor het eerst als kaaszetter en in 2019 maakte ik de overstap naar kaasdrager. Iets wat voor mij een grote wens was, dit gevoel is moeilijk uit te leggen aan een buitenstaander, maar voor mij doodnormaal.
 
Naast het lopen met de kaas op de berrie (het hout waar de kazen op liggen), kom ik regelmatig op tv of in de krant. Ik heb veel bekende mensen ontmoet en de handen geschut, waaronder Viktoria Koblenko met Evgeniy Levchenko, Andre van Duin, Peter R. de Vries, Roxanne Knetemann en vele meer.

Mijn Bijnaam is de: “Banjer”. Dit begrijp je gelijk als je mij op de kaasmarkt een keer heb gezien.

In mijn leven draait het niet alleen om kaas. Naast mijn werk doe ik van alles en heb ik altijd behoefte gehad aan meerdere uitdagingen. Vandaar ook de bijnaam ‘’banjer’’. Een kantoorbaan waarin ik alleen maar stilzit, past niet bij mij. Daarom heb ik altijd twee of meer banen gehad, zoals het organiseren van solex tours met mijn neef en jarenlang achter de bar staan.


Op 1 januari 2023 maakte ik de overstap van een uitzendbureau naar Kenonz Detachering in Schagen. Daar ontdekte ik het verschil tussen detachering en uitzenden. Gelukkig voelde ik me helemaal op mijn plek in de wereld van detachering en heeft het positief voor me uitgepakt. Dankzij de sterke klik en de doelen die ik tijdens mijn eindeproeftijd presentatie had opgesteld, raakten Jacob en Janette erg enthousiast en is mijn contract na slechts vier maanden al omgezet naar een vast dienstverband!

Ik heb veel geluk in mijn leven en ik ben van mening dat ik dit geluk moet delen met anderen.

 

Via Kenonz ben ik betrokken bij een prachtig project van Make-a-Wish en in mijn vrije tijd ben ik minimaal drie keer per week te vinden op de voetbalclub, waar ik training geef, wedstrijden begeleid en jeugdbestuurstaken op me neem.
 
Avonturen buiten mijn stad vind ik wat lastig. Toch laat ik mijn partner mij soms overhalen om op vakantie te gaan. Door haar ben ik in de wereld van duiken terechtgekomen, waar ik ontzettend verliefd op ben geworden.
 
Dan vraag je je af, waarom ben ik uit Alkmaar vertrokken voor mijn werk? De klik was er, het idee sprak me aan, maar bovenal voelde ik bij Kenonz een gevoel van samenhorigheid. Geen microdoelen, maar landelijke doelen. Welk bedrijf heeft dat nou?
 
Ben jij net als Rowan op zoek naar een werkplek waar je energie en plezier uit kunt halen? Neem contact met ons op of bekijk hier de openstaande vacatures. We zijn benieuwd naar jou en jouw verhaal!

Wellicht ook interessant

ALLES BEKIJKEN
ALLES BEKIJKEN
chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?