Bewust

Kenonz VR Experience

Kenonz staat onder anderen voor ondernemend en authentiek. Om onderscheidend te blijven gaan wij mee in de nieuwste ontwikkelingen van het digitale tijdperk. Daarom hebben wij een VR experience gecreëerd voor onze (toekomstige) professionals. Wij nemen je mee in de virtuele Kenonz wereld zodat je de avontuurlijke carrière die Kenonz biedt kunt ervaren, dit middels een heuse achtbaan rit waar de unieke speerpunten van Kenonz naar voren komen.

Verder is het mogelijk om doormiddel van de VR bril alle vestegingen van Kenonz te bezoeken. Zo sta je het ene moment in Gorredijk om vervolgens enkele minuten later op bezoek te gaan in Apeldoorn of Hoorn.

Voor de VR experience is een aparte app ontwikkelt die op elke VR bril kan worden gespeeld. Deze app koppelt de voordelen van VR doormiddel van zelf ontwikkelde software aan de kernwaarden van Kenonz.

Wil jij Kenonz ook beter leren kennen en weten wat we jou kunnen bieden? Kom dan langs op een van onze vestegingen voor een kop koffie en ervaar de Kenonz VR Experience!

Dit project is mede mogelijk gemaakt door de SNN en de Europese Unie.

Wellicht ook interessant

ALLES BEKIJKEN
ALLES BEKIJKEN
chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?