Bewust

Traineeship gemeente Assen

De gemeente Assen is een bruisende en diverse stad gelegen in de provincie Drenthe. Het is de hoofdstad van Drenthe en alle inwoners worden Assenaars genoemd. Daardoor herbergt deze bijzondere gemeente een unieke cultuur, geschiedenis en manier van leven. Als je gepassioneerd bent over de toekomst van Assen en betrokken wilt zijn bij de besluitvorming en de burgers van deze prachtige stad, dan heb je geluk. Want deze regio heeft behoefte aan jong talent zoals jij.
NETWERK OPBOUWEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PROFESSIONELE BEGELEIDING
EIGEN OPLEIDINGSTRAJECT

Met ruim tweehonderd gemeentelijke opdrachtgevers doen we zaken met het merendeel van de Nederlandse gemeentes. Vanwege concurrentiegevoeligheid, maar ook omdat ons aanbod continu varieert, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden in Assen te bespreken. Kom koffiedrinken op één van onze kantoren en start binnenkort als trainee in Assen!

Voor meer informatie over het Kenonz Traineeship lees je hier verder.

Gaan we samen

het avontuur aan?

Zie jij het Kenonz Traineeship ook als een kans om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Wil jij aan de slag als trainee binnen jouw vakgebied bij de gemeente Assen of een buurgemeente hiervan? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship formulier
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?