Bewust

Traineeship gemeente Emmen

Emmen is een gemeente in het zuidoosten van Drenthe en heeft een oppervlakte van ongeveer 346,26 km². Dit maakt ze de grootste gemeente van Drenthe. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Emmen? Wil je betrokken zijn bij de besluitvorming en de burgers van deze prachtige gemeente in Drenthe? Dat komt goed uit, want deze regio heeft behoefte aan jong talent zoals jij.
NETWERK OPBOUWEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PROFESSIONELE BEGELEIDING
EIGEN OPLEIDINGSTRAJECT

Met ruim tweehonderd gemeentelijke opdrachtgevers doen we zaken met het merendeel van de Nederlandse gemeentes. Vanwege concurrentiegevoeligheid, maar ook omdat ons aanbod continu varieert, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden in Emmen te bespreken. Kom koffiedrinken op één van onze kantoren en start binnenkort als trainee in Emmen!

Voor meer informatie over het Kenonz Traineeship lees je hier verder.

Gaan we samen

het avontuur aan?

Zie jij het Kenonz Traineeship ook als een kans om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Wil jij aan de slag als trainee binnen jouw vakgebied bij de gemeente Emmen of een buurgemeente hiervan? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship formulier
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?