Bewust

Traineeship gemeente Groningen

De gemeente Groningen telt 234.649 inwoners. Dit maakt deze gemeente qua inwoneraantal de zesde van Nederland en veruit de eerste van noordelijk Nederland. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Groningen? Wil je betrokken zijn bij de besluitvorming en de burgers van deze prachtige gemeente in de gelijknamige provincie? Dat komt goed uit, want deze regio heeft behoefte aan jong talent zoals jij.
NETWERK OPBOUWEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PROFESSIONELE BEGELEIDING
EIGEN OPLEIDINGSTRAJECT

Met ruim tweehonderd gemeentelijke opdrachtgevers doen we zaken met het merendeel van de Nederlandse gemeentes. Vanwege concurrentiegevoeligheid, maar ook omdat ons aanbod continu varieert, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden in Groningen te bespreken. Kom koffiedrinken op één van onze kantoren en start binnenkort als trainee in Groningen!

Voor meer informatie over het Kenonz Traineeship lees je hier verder.

Gaan we samen

het avontuur aan?

Zie jij het Kenonz Traineeship ook als een kans om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Wil jij aan de slag als trainee binnen jouw vakgebied bij de gemeente Groningen of een buurgemeente hiervan? Beleef je graag avonturen en ben je ervan overtuigd dat deze je nieuwe, maar vooral mooie, dingen gaan brengen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship formulier
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?