Bewust

Traineeship gemeente Leeuwarden

Leeuwarden (of in het fries: Ljouwert) is een gemeente in het noorden van Friesland. Het is een gemeente met in totaal 124.639 inwoners. Leeuwarden hoort bij de 25 grootste gemeentes van Nederland. De gelijknamige stad Leeuwarden is de hoofdstad van deze gemeente.
NETWERK OPBOUWEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PROFESSIONELE BEGELEIDING
EIGEN OPLEIDINGSTRAJECT

Wil jij je bemoeien met de toekomst van Leeuwarden? Wil je betrokken zijn bij de besluitvorming en de burgers van deze prachtige gemeente in Friesland? Dat komt goed uit, want deze regio heeft behoefte aan jong talent zoals jij. 

Met ruim tweehonderd gemeentelijke opdrachtgevers doen we zaken met het merendeel van de Nederlandse gemeentes. Vanwege concurrentiegevoeligheid, maar ook omdat ons aanbod continu varieert, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden in Leeuwarden te bespreken. Kom koffiedrinken op één van onze kantoren en start binnenkort als trainee in Leeuwarden!

Voor meer informatie over het Kenonz Traineeship lees je hier verder.

Gaan we samen

het avontuur aan?

Zie jij het Kenonz Traineeship ook als een kans om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Wil jij aan de slag als trainee binnen jouw vakgebied bij de gemeente Leeuwarden of een buurgemeente hiervan? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship formulier
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?