Bewust

Traineeships
per functie

De problematiek waar de gemeente mee te maken heeft, is complexer dan ooit. Covid-19 en de daarmee samenhangende economische crisis, indringende veranderingen wat betreft klimaat en milieu, intrede van de omgevingswet, financiële wildgroei in het sociaal domein, de digitale transitie en de zelfredzamer wordende burger; we staan aan de vooravond van grote maatschappelijke veranderingen die onomkeerbaar zullen zijn. Dit vraagt om een nieuw type ambtenaar. De ambtenaar van de toekomst.

Traineeships bij de overheid en gemeente

Wij weten als geen ander wat voor jou als starter op de arbeidsmarkt belangrijk is: Uitdagend werk waarmee je maatschappelijk impact maakt, vanaf de eerste dag een goed salaris, een lease-auto om jou naar je opdrachten te brengen, onderdeel zijn van een jong team waarbij we samen trainingen volgen, sporten en borrelen en waar je uiteindelijk wordt opgeleid tot specialist binnen jouw vakgebied.

 

Traineeships per functie

In maximaal twee jaar leiden wij jou op van starter tot specialist in het vakgebied dat aansluit op jouw hbo of wo studie. In deze periode doe je veel praktijkervaring op aan de hand van verschillende projecten. Daarnaast volg je relevante vakinhoudelijke trainingen en opleidingen. Aandacht voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en ontbreekt dus zeker niet. Naast de begeleiding vanuit Kenonz, in de vorm van een vast aanspreekpunt, kun je rekenen op de begeleiding van een senior collega in jouw vakgebied. Met deze persoon kun je sparren en vakinhoudelijke vragen stellen.

Traineeship Bouw/Milieu

Heb jij recent een milieukundige, juridische of bouwkundige hbo- of wo opleiding afgerond? Wil jij een verschil maken binnen de publieke sector? Meld je aan als trainee Adviseur Bouw/Milieu!

Lees verder

Traineeship Juridisch Adviseur

Heb jij recent een hbo- of wo opleiding afgerond op het gebied van rechten? Heb jij de drive om je te ontwikkelen tot een juridisch specialist binnen de publieke sector en beschik je over een politieke antenne? Meld je aan als trainee juridisch adviseur!

Lees verder

Traineeship Adviseur Civiel

Krijg jij energie van interactieve processen? Gaat jouw hart sneller kloppen van infrastructurele projecten? Meld je aan als trainee adviseur civiel!

Lees verder

Traineeship Adviseur Duurzaamheid

Draag jij graag bij aan één van de belangrijkste thema’s in de wereld? Ben jij een echte aanjager én verbinder op het terrein van duurzaamheid? Breng je het thema duurzaamheid het liefst bij iedereen onder de aandacht? Meld je aan als trainee adviseur duurzaamheid!

Lees verder

Traineeship Beleidsadviseur

Heb jij recent een bestuurskundige hbo- of wo opleiding afgerond? Zet jij je graag vol in om resultaten te behalen voor burgers? Meld je aan als trainee beleidsadviseur!

Lees verder

Traineeship Financieel Adviseur

Heb jij recent een hbo- of wo opleiding afgerond op het gebied van financiën? Voel je je thuis in de financiële wereld en heb je een grote interesse in alles wat te maken heeft met geldstromen? Meld je aan als trainee financieel adviseur!

Lees verder

Traineeship Inkomensconsulent

Houd jij áltijd oog voor de klant? Durf je beslissingen te nemen en kun je als geen ander omgaan met weerstand? Heb jij een grote interesse voor alle uitkeringsvoorzieningen vanuit de gemeente? Meld je aan als trainee inkomensconsulent!

Lees verder

Traineeship Jeugdconsulent

Wil jij graag wat betekenen voor jongeren en ouders die ondersteuning nodig hebben? Sta jij met passie elke dag klaar voor deze doelgroep? Meld je aan als trainee jeugdconsulent!

Lees verder

Traineeship Ruimtelijke Ordening

Heb jij recent een hbo- of wo studie richting planologie, sociale geografie of iets soortgelijks afgerond? Hecht je waarde aan een gezonde, duurzame en leefbare omgeving waarin we werken, wonen, ondernemen en creëren? Meld je aan als trainee Ruimtelijke Ordening!

Lees verder

Traineeship Werkvoorbereider

Heb jij recent een hbo- of wo opleiding afgerond op het gebied van techniek? Heb jij een uitstekend bouwkundig inzicht? Kun je als geen ander plannen en organiseren? Meld je aan als trainee werkvoorbereider!

Lees verder

Traineeship WMO Consulent

Heb jij recent een maatschappelijke hbo- of wo opleiding afgerond? Voel jij je betrokken bij mensen die zorg nodig zijn, in de vorm van voorzieningen, dagbesteding of begeleiding? Meld je aan als trainee WMO consulent!

Lees verder

Traineeship Milieukunde

Ben jij ambitieus en enthousiast om een allround milieukundige te worden? Het Kenonz Traineeship Milieukunde biedt je de mogelijkheid om aan verschillende projecten mee te werken en op meerdere terreinen je vaardigheden te ontwikkelen.

Lees verder
Toon meer

Vragen?

Neem dan gerust contact op met een van onze collega’s.

+31 (0) 513 - 845858
info@kenonz.nl

Van WMO Consulenten tot DIV Medewerkers: Wij hebben verschillende vacatures bij de overheid openstaan in de volgende vakgebieden:

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?