Bewust

Traineeships per gemeente

Wil jij je bemoeien met de toekomst van de gemeente waar je woont? Of waar je je fijn voelt? Wil je betrokken zijn bij de besluitvorming en de burgers van de gemeente waar jouw hart ligt? Dat komt goed uit! Ook bij jou in de buurt hebben wij volop mogelijkheden.

Onze gemeentes

In de meeste Nederlandse gemeentes kun je het Kenonz Traineeship in verschillende vakgebieden volgen. Elke gemeente heeft te maken met andere uitdagingen. Ook is er in elke gemeente behoefte aan jong talent zoals jij. Het Kenonz Traineeship betekent een kans om vorm te geven aan de toekomst van de gemeente waar jij je thuis voelt, de plaatselijke politiek in te duiken, betrokken te zijn bij de besluitvorming en in contact te komen met burgers. In welke gemeente ga jij het avontuur aan?

Let op: dit is niet ons volledige aanbod. Met ruim tweehonderd gemeentelijke opdrachtgevers doen we zaken met het merendeel van de gemeentes. Vanwege concurrentiegevoeligheid, maar ook omdat ons aanbod continu varieert, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Gemeente Leeuwarden

Leeuwarden (of in het fries: Ljouwert) is een gemeente in het noorden van Friesland. Het is een gemeente met in totaal 124.639 inwoners. Leeuwarden hoort bij de 25 grootste gemeentes van Nederland. De gelijknamige stad Leeuwarden is de hoofdstad van deze gemeente.

Lees verder

Gemeente Zwolle

Zwolle is een gemeente in de provincie Overijssel. Ook is het de hoofdstad. Het is een gemeente met in totaal 130.173 inwoners wat ze qua inwonersaantal de negentiende gemeente van Nederland maakt.

Lees verder

Gemeente Aalsmeer

Wil jij je bemoeien met de toekomst van Aalsmeer? Wil je betrokken zijn bij de besluitvorming en de burgers van deze prachtige gemeente in Noord-Holland? Dat komt goed uit, want deze regio heeft behoefte aan jong talent zoals jij.

Lees verder

Gemeente Rotterdam

Gemeente Lelystad

Lelystad is een gemeente in het oosten en zuiden van de provincie Flevoland. Het is een gemeente met in totaal 81.208 inwoners.

Lees verder

Gemeente Nijmegen

Gemeente Alkmaar

Wil jij je bemoeien met de toekomst van Alkmaar? Wil je betrokken zijn bij de besluitvorming en de burgers van deze prachtige gemeente in Noord-Holland? Dat komt goed uit, want deze regio heeft behoefte aan jong talent zoals jij.

Lees verder

Gemeente Almere

De gemeente Almere ligt in Flevoland. Almere ligt aan de waterkant aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Almere?

Lees verder

Gemeente Amersfoort

De inwoners van de gemeente Amersfoort worden Amersfoorters genoemd. Qua inwoneraantal is deze gemeente de vijftiende van Nederland. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Amersfoort?

Lees verder

Gemeente Amsterdam

Amsterdam is een gemeente in Noord-Holland. Met 905.234 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 219 km² is het de grootste stad van Nederland. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Amsterdam?

Lees verder

Gemeente Arnhem

Arnhem is een gemeente in Gelderland. De gemeente telt 164.096 inwoners en is hiermee de twaalfde gemeente van Nederland qua inwoneraantal. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Arnhem?

Lees verder

Gemeente Assen

De gemeente Assen is een gemeente en tevens stad in Drenthe. Assen is de hoofdstad van Drenthe. Een inwoner van deze gemeente wordt een Assenaar genoemd. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Assen?

Lees verder

Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag is de op twee na grootste gemeente van Nederland. Het is daarnaast ook de hoofdstad van Zuid-Holland. Den Haag telt 552.995 inwoners. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Den Haag?

Lees verder

Gemeente Deventer

Deventer is een gemeente in het zuidwesten van Overijssel. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Deventer? Wil je betrokken zijn bij de besluitvorming en de burgers van deze prachtige gemeente in Overijssel? Dat komt goed uit, want deze regio heeft behoefte aan jong talent zoals jij.

Lees verder

Gemeente Haarlem

De gemeente Haarlem ligt in Noord-Holland. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en een gedeelte van het dorp Spaarndam. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Haarlem?

Lees verder

Gemeente Emmen

Gemeente Enschede

Gemeente Groningen

Gemeente Heerenveen

Heerenveen is een gemeente in Friesland. De gemeente Heerenveen telt 51.136 inwoners waarvan er ongeveer 29.790 in de hoofdplaats Heerenveen wonen. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Heerenveen?

Lees verder

Gemeente Het Hogeland

Het Hogeland is een gemeente met 48.006 inwoners. De gemeente ligt in het noorden van Groningen. Er zijn gemeentelijke vestigingen in Bedum, Leens, Winsum en Uithuizen.

Lees verder

Gemeente Leiden

De gemeente Leiden ligt in Zuid-Holland. Door Leiden stroomt de Oude Rijn. Daarnaast is leiden een typische studentenstad. De oudste universiteit van Nederland staat in Leiden.

Lees verder

Gemeente Meppel

De gemeente Meppel telt 34.779 inwoners. Hiervan wonen ruim 30.000 in de stad Meppel zelf. In de eerste decennia van de twintigste eeuw kende de gemeente Meppel een bevolkingsgroei. Qua oppervlakje is Meppel de kleinste gemeente van Drenthe.

Lees verder

Gemeente Midden Groningen

De gemeente Midden-Groningen is sinds 1 januari 2018 een gemeente bestaande uit de voormalige gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. In het kader van de gemeentelijke herindeling zijn deze gemeentes samengegaan.

Lees verder

Gemeente Nijmegen

Nijmegen (of in het Nijmeegs: Nimwèège) is een gemeente in de provincie Gelderland. Het ligt dicht bij de grens met Duitsland. Het is een gemeente met in totaal 179.073 inwoners. Dit maakt ze qua inwoneraantal de tiende gemeente van Nederland.

Lees verder

Gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam is met 656.050 inwoners de op één na grootste gemeente van Nederland. De gemeente heeft een prachtige historische binnenstad en het is daarnaast de place to be voor het bekijken van vernieuwende architectuur.

Lees verder

Gemeente Smallingerland

Smallingerland is een gemeente in het oosten van Friesland met als hoofdplaats Drachten. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Smallingerland?

Lees verder

Gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht telt 361.924 inwoners en is hiermee de vierde gemeente van Nederland qua inwoneraantal. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Utrecht? Wil je betrokken zijn bij de besluitvorming en de burgers van deze prachtige gemeente in de gelijknamige provincie? Dat komt goed uit, want deze regio heeft behoefte aan jong talent zoals jij.

Lees verder

Gemeente Westerkwartier

Westerkwartier is een gemeente in Groningen. Op 1 januari 2019 is deze gemeente gevormd uit de gemeenten Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn en een deel van de gemeente Winsum. De gemeente Westerkwartier is gelegen in de gelijknamige streek Westerkwartier en telt 64.345 inwoners.

Lees verder

Gemeente Apeldoorn

Apeldoorn is een gemeente in Gelderland. Gelegen op de Veluwe. Apeldoorn is ook de hoofdstad van Gelderland. Apeldoorn staat op de negende plek van grootste gemeentes van Nederland. Wil jij je bemoeien met de toekomst van Apeldoorn?

Lees verder
Toon meer

Vragen?

Neem dan gerust contact op met een van onze Collega’s.

+31 (0) 513 - 845858
info@kenonz.nl

In twee jaar van starter naar specialist in het vakgebied dat aansluit op jouw hbo- of wo studie. In welke gemeente voel jij je thuis?

Met ruim tweehonderd gemeentelijke opdrachtgevers doen we zaken met het merendeel van de Nederlandse gemeentes. Vanwege concurrentiegevoeligheid, maar ook omdat ons aanbod continu varieert, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we een gemeentelijke opdrachtgever bij jou in de buurt!

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?