Bewust

Traineeships per vakgebied

Wij zijn actief in de vakgebieden finance, het sociaal domein, fysieke leefomgeving en civiele techniek. Tot slot bieden we juridische traineeships en traineeships op het gebied van duurzaamheid aan. In twee jaar van starter naar specialist in het vakgebied dat aansluit op jouw hbo- of wo studie. In welk vakgebied ga jij het avontuur aan?
Netwerk opbouwen
Persoonlijke ontwikkeling
Professionele begeleiding
Eigen opleidingstraject

Onze vakgebieden

Elk vakgebied heeft andere uitdagingen. Andere trends en ontwikkelingen waar ze mee te maken hebben en misschien zelfs een andere bedrijfscultuur. Het Kenonz Traineeship vraagt daarom per vakgebied om een andere invulling. Binnen elk vakgebied een ander avontuur.

Finance

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met overheidsfinanciën en wil je een uitdagende baan met maatschappelijke impact? Dan is een financieel traineeship iets voor jou!

Lees verder

Sociaal Domein

Wil je iets betekenen voor een ander? Ben je maatschappelijk betrokken en zet jij je graag in voor iemand die het op eigen kracht niet, of minder goed, redt? Het traineeship sociaal domein is op jouw lijf geschreven!

Lees verder

Leefomgeving

Doe jij alles voor een gezonde, duurzame en leefbare omgeving om in te werken, wonen, ondernemen en ontspannen? Zet jij graag alles op alles voor een nog hogere kwaliteit hiervan? Kies het traineeship leefomgeving!

Lees verder

Civiele Techniek

Gaat van het aanpakken van problemen zoals een zwakke dijk, slecht wegdek of een gebrekkige brug jouw hart sneller kloppen? Heb je een interesse voor de bouw van dijken, tunnels, (spoor)wegen, vliegvelden en sluizen? Vind je het een uitdaging om bij projecten als deze ervoor te zorgen dat de maatschappij zo weinig mogelijk last ondervindt van de werkzaamheden? Dan is het traineeship civiele techniek jouw match!

Lees verder

Juridisch

Ga jij door het vuur voor rechtvaardigheid en doe je alles voor een veilige samenleving? Ben je benieuwd wat de publieke sector jou op juridisch gebied te bieden heeft? Kies voor een juridisch traineeship bij Kenonz!

Lees verder

Duurzaamheid

Wil je bijdragen aan een gezonde, duurzame en leefbare omgeving waarin we dagelijks werken, wonen, creëren, ondernemen en ontspannen? Dan is het traineeship duurzaamheid voor jou gemaakt!

Lees verder
Toon meer

Vragen?

Neem dan gerust contact op met een van onze collega’s.

+31 (0) 513 - 845858
info@kenonz.nl

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?