Bewust

Traineeship Provincie Drenthe

Jij zet graag alles op alles zodat de inwoners van de provincie Drenthe een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen.
NETWERK OPBOUWEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PROFESSIONELE BEGELEIDING
EIGEN OPLEIDINGSTRAJECT

Je gaat geen uitdaging uit de weg en pakt zonder te twijfelen kansen op het gebied van leefbaarheid, vergroening, digitalisering, economie en ecologie. Samenwerken met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties kun jij als de beste. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want in de provincie Drenthe is behoefte aan jong talent zoals jij!

Het Kenonz Traineeship in de provincie Drenthe is ideaal om erachter te komen wat bij je past. Wat zijn je talenten, je ambities, je uitdagingen? Je groeit in twee jaar van starter naar specialist in het vakgebied dat aansluit op je hbo- of wo studie. Geef je carrière een kick-start als trainee in de provincie Drenthe! 

Voor meer informatie over het Kenonz Traineeship lees je hier verder.

Gaan we samen

het avontuur aan?

Zie jij het Kenonz Traineeship in Drenthe ook als een kans om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship formulier
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?