Bewust

Traineeship Provincie Groningen

Samenwerken met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties kun jij als de beste. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want in de provincie Groningen is behoefte aan jong talent zoals jij!
NETWERK OPBOUWEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PROFESSIONELE BEGELEIDING
EIGEN OPLEIDINGSTRAJECT

Jij zet graag alles op alles zodat de inwoners van de provincie Groningen een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen. Je gaat geen uitdaging uit de weg en pakt zonder te twijfelen kansen op het gebied van leefbaarheid, vergroening, digitalisering, economie en ecologie. Samenwerken met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties kun jij als de beste. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want in de provincie Groningen is behoefte aan jong talent zoals jij!

Het Kenonz Traineeship in de provincie Groningen is ideaal om erachter te komen wat bij je past. Wat zijn je talenten, je ambities, je uitdagingen? Je groeit in twee jaar van starter naar specialist in het vakgebied dat aansluit op je hbo- of wo studie. Geef je carrière een kick-start als trainee in de provincie Groningen! 

Voor meer informatie over het Kenonz Traineeship lees je hier verder.

Start nu je 
traineeship

Begin met aanmelden

Zie jij het Kenonz Traineeship in Groningen ook als een kans om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship formulier
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?