Bewust

Wij zijn kenonz
Maak kennis

Met sommige collega’s heb je dat. Dat het werkt. Je voelt elkaar aan, hebt aan één woord genoeg en je zit op dezelfde golflengte. Zonder dat het veel moeite kost gaat de samenwerking als een trein en je hebt in no time succes. En, niet te vergeten, plezier in je werk.

Dat was wat Hein en Gouke zich realiseerden toen ze eind 2012 hun plannen voor de toekomst bespraken. En met creativiteit, oplossingsgericht denken en positieve energie richtten zij in januari 2013 Kenonz op. Eerste kantoorlocatie: de schuur van Gouke, nét ruim genoeg voor 3 bureaus.

De schuur werd overigens niet lang na de oprichting weer gewoon ingericht als fietsenhok aangezien er, na een vliegende start, vrijwel direct ruimtegebrek was ontstaan. Het detacheren van getalenteerde medewerkers naar ambitieuze opdrachtgevers bleek een succes! De persoonlijke aanpak, nuchtere mentaliteit en passie van de mannen wierp zijn vruchten af.

Kenonz ging als een speer. Het aantal gedetacheerde medewerkers en opdrachtgevers groeide en er was steeds meer behoefte aan extra collega’s op kantoor. Dit werden steevast bekenden uit het netwerk. Soms niet met een voordehand liggende achtergrond of werkervaring maar altijd met de mentaliteit die Kenonz kenmerkt. En door het loslaten van de standaard en oog te hebben voor onderscheidende kwaliteiten, is een hecht team ontstaan.

Vandaag de dag zijn er 4 domeinen van waaruit zo’n 600 collega’s worden gedetacheerd, te weten het Fysieke domein, het Sociale domein, domein Civiel & Infra en domein Bedrijfsvoering. Naast Gorredijk zijn er vestigingen in Schagen, Apeldoorn, Alblasserdam en Eindhoven waar dagelijks bijna 80 medewerkers aan het werk zijn. Er is een managementteam met de vestigingsmanagers Jacob Tijmersma van de vestiging in Schagen, Rob van der Veen in Alblasserdam, Davy Wind in Eindhoven, Lennard Kloosterman in Apeldoorn en Johan Linthof in Gorredijk. Ook is het directieteam uitgebreid met commercieel directeur Janette Talstra, directeur bedrijfsvoering Alle Broersma en financieel directeur Melle Tilma.

Al met al zijn er in alle Nederlandse provincies Kenonz medewerkers aan de slag. En ook al worden we steeds groter, de persoonlijke aanpak blijft!

De start van Kenonz

2011 - 2012

Met sommige collega’s heb je dat. Dat het werkt. Je voelt elkaar aan, hebt aan één woord genoeg en je zit op dezelfde golflengte. Zonder dat het veel moeite kost gaat de samenwerking als een trein en je hebt in no time succes. En, niet te vergeten, plezier in je werk. En met creativiteit, oplossingsgericht denken en positieve energie is Kenonz in januari 2013 opgericht. Eerste kantoorlocatie: de schuur in de tuin van Gouke, nét ruim genoeg voor 3 bureaus. Dezelfde tuin waar tegenwoordig mooie teamoverleggen worden gehouden met zo'n zestig collega's. 

Van de schuur naar een kantoor

2013 - 2015

De schuur werd overigens niet lang na de oprichting weer gewoon ingericht als fietsenhok aangezien er, na een vliegende start, vrijwel direct ruimtegebrek was ontstaan. Het detacheren van getalenteerde medewerkers naar ambitieuze opdrachtgevers bleek een succes! De persoonlijke aanpak, nuchtere mentaliteit en passie van de mannen wierp zijn vruchten af.


Kenonz ging als een speer. Het aantal gedetacheerde medewerkers en opdrachtgevers groeide en er was steeds meer behoefte aan extra collega’s op kantoor. Dit werden steevast bekenden uit het netwerk. Soms niet met een voordehand liggende achtergrond of werkervaring maar altijd met de mentaliteit die Kenonz kenmerkt. En door het loslaten van de standaard en oog te hebben voor onderscheidende kwaliteiten, is een hecht team ontstaan.

Kenonz in het heden

2019 tot heden

kenonz team

Vandaag de dag zijn er 4 domeinen van waaruit zo’n 500 collega’s worden gedetacheerd, te weten het Fysieke domein, het Sociale domein, domein Civiel & Infra en domein Bedrijfsvoering. Naast Gorredijk zijn er vestigingen in Schagen, Apeldoorn en Alblasserdam waar dagelijks bijna 70 medewerkers aan het werk zijn. Er is een managementteam met de vestigingsmanagers Jacob Tijmersma van de vestiging in Schagen, Rob van der Veen in Alblasserdam, Lennard Kloosterman in Apeldoorn en Johan Linthof in Gorredijk. Ook is het directieteam uitgebreid met commercieel directeur Janette Talstra, directeur bedrijfsvoering Alle Broersma en financieel directeur Melle Tilma.

Al met al zijn er in alle Nederlandse provincies Kenonz medewerkers aan de slag. En ook al worden we steeds groter, de persoonlijke aanpak blijft!

Start je carriere 

bij Kenonz!

Er is van alles mogelijk en samen met jou, bepalen we wat we gaan doen. We ondersteunen je bij de stappen die je neemt en we zorgen er samen voor dat jij je kunt ontwikkelen op de manier die jou het beste past. Zo kun jij met veel plezier je werk doen en wij garanderen je een vast inkomen.

LEES VERDER

Ontmoet Onz

Marjolijn

Adviseur Marketing & Communicatie

Sjoerd

Adviseur Leren & Ontwikkelen

Eline

Coördinator Recruitment

Bengt

Manager Bewust

Patricia

Adviseur Sociaal Domein

Remko

Adviseur / Franchisenemer
Ontdek het hele team
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?