Bewust

Wat wij voor jou kunnen
betekenen

Detachering is de hoofdactiviteit van Kenonz. Honderden medewerkers worden, verspreid over het land, gedetacheerd op tijdelijke projecten.

DETACHERING

Of het nu gaat om vervanging bij zwangerschapsverlof, ter overbrugging van een sollicitatieprocedure na een vertrokken collega of ter aanvulling aan een projectteam, voor iedere rol, voor iedere aanleiding vinden we een oplossing. Een detachering kent altijd een afgesproken periode voor een afgesproken prijs. Wel zo duidelijk! 

DETACHEREN VIA KENONZ, WAAROM?

Onze gedetacheerde medewerkers zijn voorzien van een tijdelijk of vast contract via Kenonz. Dit houdt in dat wij werkgever zijn en daardoor met liefde de verantwoordelijkheden dragen van goed werkgeverschap. Niet alleen voorzien wij onze medewerkers in hun opleidings- en trainingsbehoeften, ook voeren we regelmatig gesprekken om goed te weten wat er speelt. Doordat de medewerkers van project naar project gaan, zijn ze gewend aan het starten op een onbekende werkplek en, door ervaring, snel aangepast aan een nieuwe omgeving. Een mooie bijkomstigheid is dat het einde van een project niet het einde van een arbeidsovereenkomst betekent waardoor ze gemotiveerd zijn tot het eind van het project.

Niets is voor een opdrachtgever zo vervelend dan steeds een andere accountmanager. Dan kun je niet bouwen aan een goede relatie, vinden we bij Kenonz. Dus heeft iedere opdrachtgever een vaste accountmanager, zodat we samen aan een toekomst kunnen werken.

Kenonz gaat verder dan alleen het plaatsen van mensen, veel verder. Een opdrachtgever mag er eigenlijk blindelings van uit gaan dat iemand die Kenonz aandraagt ook de juiste persoon voor de job is. Kenonz legt graag verbindingen tussen organisaties.

Lees hier de FAQ voor opdrachtgevers.

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?