Bewust

Provincie Friesland

Op zoek naar een leuke en afwisselende functie bij een gemeente of andere overheidsorganisatie in de Provincie Friesland? Laat je detacheren via Kenonz! Lees meer
Search
Vakgebied filter
 • Bedrijfsvoering
 • Civiele Techniek
 • DIV
 • Duurzaamheid
 • Sociaal Domein
 • Bouw
 • Fysieke leefomgeving
Opleidingsniveau filter
 • HBO
 • WO
 • MBO
Dienstverband filter
 • 32 - 36 uur
 • 24 - 32 uur
 • 20 - 24 uur
 • 36 - 40 uur
 • < 2
Filteren
24

20 - 24 uurHBOProvincie Friesland

Projectmanagement ondersteuner

Bekijk vacature

24 - 32 uur, 32 - 36 uurHBO, WOProvincie Drenthe, Provincie Flevoland, Provincie Friesland, Provincie Gelderland, Provincie Groningen, Provincie Overijssel

Projectleider Verduurzaming Bedrijven

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBOProvincie Friesland

Junior medewerker verbijzonderde interne controle

Bekijk vacature

24 - 32 uur, 32 - 36 uurMBO, HBOProvincie Friesland

Woonbegeleider Opvang Oekraïners

Bekijk vacature

20 - 24 uurMBO, HBOProvincie Friesland

Ambtelijk secretaris ondernemingsraad

Bekijk vacature

32 - 36 uurMBOProvincie Friesland

Medewerker Receptie

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBO, WOProvincie Friesland

Jeugd- en gezinsbeschermers

Bekijk vacature

36 - 40 uurMBO, HBO, WOProvincie Friesland

Stage financiële administratie

Bekijk vacature

20 - 24 uurMBO, HBO, WOProvincie Friesland

Medewerker personeels en salarisadministratie

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBO, WOProvincie Friesland

Beleidsadviseur WMO maatwerk

Bekijk vacature

Provincie Friesland

Wil jij tijdens en na jouw werkdag genieten van de serene rust en adembenemende landschappen? Kom werken in Friesland! Kenonz biedt een gevarieerd aanbod aan vacatures bij gemeentes in Friesland, passend bij verschillende interesses en vaardigheden. Van HR-adviseur tot administratieve functies, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar.

Werken in Frieland

Werken in Friesland is een waar paradijs voor de watersportliefhebbers. De karakteristieke zeilboten, skûtsjes genaamd, sieren de horizon en voegen authenticiteit toe aan het landschap. Elke gemeente in Friesland heeft zijn eigen charme. Naast het water zijn er ook prachtige landschappen te bewonderen. Nationaal Park De Alde Feanen is slechts een van de vele natuurlijke schatten van Friesland, waar je zeldzame vogels kunt spotten en kunt genieten van weelderig groen.

De rijke historie en cultuur maken Friesland extra bijzonder. De elf historische steden, zoals Leeuwarden, Sneek en Franeker, ademen een unieke sfeer met hun prachtige grachten, historische gebouwen en levendige evenementen. Werken bij een gemeente in Friesland betekent genieten van de geplaveide straatjes en de rijke geschiedenis die je omringen.

Vacatures bij de gemeentes in Friesland

Kenonz heeft een breed scala aan vacatures bij gemeentes in Friesland, dankzij het gevarieerde landschap en de rijke geschiedenis. Of je nu wilt werken in bijvoorbeeld het fysieke of sociale domein, bij ons kun je je bezighouden met relevante politiek-bestuurlijke en maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken. We begrijpen dat het kiezen van de juiste functie lastig kan zijn, daarom helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze waarin je ‘’wille’’’(plezier) hebt.

Soorten functies

Ben je geïnspireerd door de schoonheid van Friesland? Bekijk dan onze vacatures bij verschillende gemeentes in Friesland en ga aan de slag als bijvoorbeeld beleidsadviseur, projectleider communicatie of archiefmedewerker. Draag bij aan het nóg mooier maken van Friesland.

Traineeship Friesland

Ben je op zoek naar een traineeship in de provincie Friesland? Ook dat is mogelijk bij Kenonz! Met ons tweejarige traineeship groei je van starter naar specialist in jouw vakgebied dat aansluit op je hbo- of wo-studie.

Alle functies bij Kenonz

Heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan al onze vacatures, zoek specifiek op jouw vakgebied of schrijf je direct bij ons in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?