Bewust

Vacatures‎ Duurzaamheid

Ben jij, net als wij, gepassioneerd over duurzaamheid? Wil jij je bezighouden met de ontwikkelingen van de huidige generatie zonder die van de toekomstige generatie tekort te doen? Bekijk dan eens onze uiteenlopende duurzaamheid vacatures. Wij hebben verschillende duurzame vacatures op het gebied van de 3 P’s: Mensen (people), Planeet (planet), Opbrengst (profit). Lees meer
Search
Regio filter
 • Provincie Friesland
 • Provincie Noord-Brabant
 • Provincie Zuid-Holland
 • Provincie Flevoland
 • Provincie Noord-Holland
 • Provincie Utrecht
 • Provincie Drenthe
 • Provincie Groningen
 • Provincie Gelderland
 • Provincie Overijssel
Opleidingsniveau filter
 • HBO
 • WO
 • MBO
Dienstverband filter
 • 32 - 36 uur
 • 24 - 32 uur
 • 36 - 40 uur
Filteren
19

24 - 32 uurHBOProvincie Zuid-Holland

Projectleider Aardgasvrij & Isolatie

Bekijk vacature

24 - 32 uurHBO, WOProvincie Zuid-Holland

Kwartiermaker Energieloket

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBO, WOProvincie Zuid-Holland

Beleidsadviseur Energietransitie

Bekijk vacature

32 - 36 uurProvincie Groningen

Programmamanager Duurzaamheid

Bekijk vacature

32 - 36 uurMBOProvincie Drenthe

Energieadviseur Drenthe

Bekijk vacature

Provincie Gelderland

Adviseur Energietransitie

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBO, WOProvincie Noord-Holland

Beleidsmedewerker duurzaamheid

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBO, WOProvincie Noord-Holland

Projectleider energietransitie

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBO, WOProvincie Noord-Holland

Projectleider burgerparticipatie aardgasvrije wijken

Bekijk vacature

HBOProvincie Drenthe, Provincie Friesland, Provincie Groningen

Energieadviseur

Bekijk vacature

Wat is duurzaamheid?

Duurzaamheid is het zorgen voor evenwicht tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. Voor nu, maar ook voor de komende generaties. Het voorzien in onze eigen behoeften moet in evenwicht zijn met dat wat de aarde aankan. Voorbeelden zijn een schoon milieu, biodiversiteit in de natuur, een hoogopgeleide en gezonde bevolking, goed werkende sociale netwerken en maatschappelijk vertrouwen.

Wij leveren graag een bijdrage aan een betere toekomst. Daarom hebben we ons eigen label ‘Bewust’ opgezet waarmee we willen aantonen dat we ons verantwoordelijk voelen voor de keuzes die we maken. Benieuwd wat ons label inhoudt en hoe wij ons inzetten voor een duurzame toekomst? Lees dan hier alles over Kenonz Bewust.

Wat valt er nog meer onder?

Gemeenten spelen een belangrijke rol bij het duurzamer maken van de samenleving d.m.v. subsidies en voorlichting, vandaar het uitgebreide aanbod met betrekking tot duurzame vacatures. Ook zetten stichtingen en (particuliere) organisaties zich in voor meer duurzaamheid in Nederland. Een goed voorbeeld hiervan is duurzaam en circulair bouwen.

Duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn tegenwoordig belangrijke begrippen. Ook bij duurzaam ondernemen draait het om de juiste balans te vinden tussen people, planet en profit. In dit complexe speelveld liggen er genoeg uitdagingen en voor jou dus een mooie kans!

Wat ga je doen?

Jij beschermt onze natuurlijke omgeving en de ecologische en menselijke gezondheid. Met jouw kennis en kunde met betrekking tot duurzaamheid kun jij op elke duurzame vacature worden ingezet. De vacatures duurzaamheid zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij waardoor jij een wezenlijke bijdrage levert aan duurzaamheid.

Bij duurzame vacatures draag je bij aan het opstellen en realiseren van plannen en projecten voor bijvoorbeeld energiebesparing, duurzame energie, aardgasvrij maken, circulaire economie of duurzame mobiliteit. Speelt proactief in op kansen en bedreigingen binnen het werkveld en je werkt daarbij uitstekend samen met collega's, inwoners, externe partijen en gemeenten in de regio. In de duurzaamheidstak werken mensen met veel vakkennis, beschikken ze over uitstekende onderhandelingstechnieken en zijn sensitief.

Werken in het vakgebied duurzaamheid?

Wil jij bijdragen aan een mooier, veiliger en schoner Nederland? Zorg jij dat de 3 P’s op harmonieuze wijze gecombineerd worden in jouw werk en sta jij hier helemaal als mens achter? Bekijk dan ons aanbod in vacatures duurzaamheid en ga aan de slag als projectmedewerker, duurzaamheidsadviseur of programmamanager. En streef met ons naar een duurzaam klimaat neutrale gemeente.

Ben jij net of bijna klaar met jouw opleiding Global Sustainability Science of heb je een andere studie gevolgd met betrekking tot duurzaamheid? Neem dan een kijkje bij onze traineeships en start jouw avontuurlijke carrière bij ons!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?