Bewust

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht vind je het antwoord tussen onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!
Veelgestelde vragen filter
  • Alles
  • Voor opdrachtgevers
  • Voor kandidaat
  • Traineeships

De Talent Specialist waar jij een kennismakingsgesprek mee hebt gevoerd is jouw vaste contactpersoon. De Adviseur in jouw domein kan ook als contactpersoon fungeren.

Een Talent Specialist is verantwoordelijk voor het aantrekken, werven, selecteren en matchen binnen het vakgebied. Daarnaast begeleidt en coacht een Talent Specialist jou als professional.

Een Adviseur is verantwoordelijk voor het contact met zowel nieuwe als huidige opdrachtgevers in het vakgebied én het onderhouden hiervan. Daarnaast adviseert de Adviseur opdrachtgevers over ontwikkelingen in de markt, nieuwe mogelijkheden en huidige afspraken.

Wij hebben verschillende vakgroepen, dit is afhankelijk van het domein.

We starten in september en februari klassikaal met onze traineeships. Daarnaast is het ook mogelijk om tussentijds te starten met een traineeship bij Kenonz. Solliciteer daarom vandaag nog!

Na het traineeship van 2 jaar heb je je opleidingstraject doorlopen en heb je op verschillende afdelingen gewerkt. Dan is daar hét moment om als professional gedetacheerd te worden via Kenonz of in rechtstreekse dienst te komen bij een gemeente.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst bij Kenonz en een uitgestippeld opleidingstraject. Het startsalaris varieert tussen € 2.100,- en € 2.600,- per maand op basis van 40 uur.

Een traineeship kenmerkt zich door de combinatie van werken, het doorlopen van een opleiding en kennismaken met verschillende facetten van je vakgebied. Bij een startersfunctie ligt de nadruk op het uitvoeren van je functie en je ontwikkelen in die betreffende rol.

Een traineeship is een volwaardige baan voor starters met een hbo of wo werk- en denkniveau. Naast je baan doorloop je een opleidingstraject en word je projectmatig ingezet op verschillende afdelingen en bij verschillende opdrachtgevers.

Bij een traineeship kun je je in een veilige omgeving ontwikkelen van starter tot professional terwijl je intensief wordt begeleid door Kenonz en een senior collega. Ook kom je regelmatig samen met je mede trainees tijdens de trainee bijeenkomsten om ervaringen en kennis te delen.

Wij werken samen met gemeenten, provincies, waterschappen en omgevingsdiensten in het noorden en midden van het land.

Bel ons algemene nummer 0513-845858 of kijk bij  het kopje ‘over onz’ en ga dan naar team. Daar vindt u direct de juiste accountmanager!

Wanneer u contact heeft opgenomen met één van onze accountmanagers of een opdracht naar ons heeft gestuurd zal er een (telefonische) afspraak worden gemaakt om de details voor u opdracht verder in te vullen. Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om de juiste kandidaat te vinden. Wanneer wij deze kandidaat gevonden hebben gaan wij samen met u het gesprek aan om te kijken of het daadwerkelijk de juiste match is.

Het verschil tussen detachering en payroll ligt in het gedeelte van werving en selectie. Bij detachering doen wij dat voor de opdrachtgever en bij payrolling doet de opdrachtgever dat zelf.

Momenteel heeft Kenonz twee vestigingen één in Apeldoorn en één in Gorredijk. Druk op het kopje ‘contact’ om de juiste adresgegevens te vinden.

Mocht je een klacht hebben, neem dan contact op met 0513-845858 of stuur een mail naar info@kenonz.nl.

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op via info@kenonz.nl of bel naar 0518-845858.

Voor sollicitaties: vul je e-mailadres in bij wachtwoord vergeten onder de knop solliciteren.

Voor intranet: bel ons op 0518-845858 of stuur een mail naar info@kenonz.nl.

Bij Kenonz worden de reiskosten woon-werkverkeer vergoed op basis van de op dat moment geldende door de overheid vastgestelde belastingvrije en premievrije kilometervergoeding.

Bel ons algemene nummer 0513-845858 of kijk bij het kopje ‘over onz’ en ga dan naar team. Daar vindt u direct de juiste Recruiter!

Neem contact op met de desbetreffende recruiter/accountmanager die de vacature op zijn of haar LinkedIn heeft staan of bel het algemene nummer 0513-845858. Het kan namelijk zijn dat deze vacature nog niet vervuld is.

Wij proberen altijd zo snel mogelijk contact op te nemen naar aanleiding van een reactie op een vacature. Mocht je na 7 dagen nog niks gehoord hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Via LinkedIn: Bel onze recruiter of stuur een berichtje op LinkedIn.

Via de site: Klik op de vacature en druk op de button ‘solliciteren’ vul het formulier in of druk op de link ‘Ik heb al eens gesolliciteerd’.

Kenonz is actief binnen overheden, zorginstellingen en woningcorporaties. Binnen deze sectoren bieden wij verschillende diensten aan zoals payrolling, traineeships, detachering, werving en selectie en intercollegiale doorlening

Wij hebben zowel vaste als tijdelijke contracten. Sommige contracten worden ook verlengd, dit hangt af van de opdracht.

Projectovereenkomsten, contracten voor (on)bepaalde tijd, traineeship contracten en freelance overeenkomsten.

Zodra wij wat voor je gevonden hebben, neemt een van onze recruiters contact met je op om te vragen of je geïnteresseerd bent. Mocht dit zo zijn dan sturen wij je gegevens op naar de desbetreffende opdrachtgever. Als het blijkt dat je op gesprek mag komen, zullen wij je voorbereiden op het gesprek. Na het gesprek geeft onze medewerker terugkoppeling aan je nadat hij of zij gesproken heeft met de opdrachtgever.

Op de website kan je je inschrijven. Ga naar onze homepage en scroll naar beneden totdat je inschrijven tegenkomt. Druk op het knopje ‘inschrijven’ en vul het formulier in. Je kunt ook je cv en LinkedIn profiel koppelen.

De eerste stap is om je in te schrijven op onze website. Daarnaast kan je solliciteren op onze vacatures. Indien je aansluit op de openstaande vacatures plannen wij met jou een kennismakingsgesprek in om te kijken wat we verder voor jou kunnen doen.

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?