Bewust

Over Bewust

Laten we bewuste keuzes maken voor het Nederland van morgen.

Visie

Bewuste keuzes maken voor het Nederland van morgen…
Bewust is specialist in het verbinden en opleiden van duurzaamheidstalent aan publieke opdrachtgevers. Gezamenlijk bouwen we aan een sterk landelijk netwerk waarbij vertrouwen, vakkennis, werkplezier en een leven lang leren samenhangen met de duurzaamheidsambities van onze opdrachtgevers en onszelf.

Missie

Van starter tot gemeentesecretaris; Binnen Bewust hebben we ieder niveau in senioriteit vertegenwoordigd en daarmee maken we Bewust impact op alle facetten van (lokale) klimaatopgaven. Hierbij zijn we een werkgever met een hele eigen identiteit, waar iedereen met duurzame ambities zich thuis voelt. Een werkgever met bezieling. We streven een compleet duurzame bedrijfsvoering na; een duurzaam wagenpark, papier- en kantoorloos werken, onze interne collega’s hebben aantoonbare achtergrond in duurzaamheid en vanzelfsprekend doen we niet aan bonussen of targets wanneer we carrière keuzes maken met en voor onze collega’s.


Onze maatschappelijke insteek aan de opdrachtgeverskant en de persoonlijke insteek richting collega’s maken ons tot een vertrouwd en inmiddels niet meer weg te denken merk in alle lagen van de lokale overheid. Onze mensen maken ons merk en zijn daarmee onze trots. Hiermee is niet alleen onze bedrijfsfilosofie duurzaam, want de relaties met collega’s en opdrachtgevers zijn dat ook.


Samen zetten we het mooie vakgebied duurzaamheid in groei en bloei.

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?