Bewust

Leren & ontwikkelen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Bij Kenonz stellen we jou centraal. We zijn betrokken bij jouw loopbaan. Wij snappen dat jij alles uit jezelf en je carrière wilt halen. Niet stilstaan, maar ontwikkelen. Dat is waar jij voor gaat. We helpen je graag.
Meer dan 300 online trainingen
Meer dan 400 micro learnings
365 dagen per jaar leren

Samen kijken we waar je staat en waar je naartoe wilt. We bespreken je dromen, je ambities, je onzekerheden en uitdagingen. Zo haal jij het optimale uit jezelf, ervaar je meer werkplezier en loop je voorop in jouw vakgebied. Zodat jij het verschil kunt maken. Een organisatie en een team vooruit kunt helpen én versterken.

Een leven lang leren

In onze eigen Kenonz Campuz vind je een uitgebreid aanbod van meer dan 300 online trainingen en 400 micro learnings. Ben je een starter of een doorgewinterde expert? De Kenonz Campuz is er voor elk niveau. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van je digitale vaardigheden verbeteren tot aan jezelf ontwikkelen op persoonlijk of professioneel vlak. Jij kiest je eigen avontuur. 

Een breed extern aanbod voor jou beschikbaar!

En dat is niet alles. Naast al onze eigen trainingen en opleidingen vind je er een breed extern aanbod. Bijna alle opleiders van Nederland hebben hun aanbod gekoppeld aan onze Kenonz Campuz. Daarnaast kun je samen met je andere Kenonz collega’s meedoen aan het door ons vastgestelde opleidplan. We behandelen elke maand een nieuw thema. Want samen is altijd leuker dan alleen. Tot slot is onze Kenonz Campuz een manier om betrokken te blijven bij elkaar. Je leest er het laatste nieuws en bekijkt er elke maand onze video update.

Gaan we samen het avontuur aan?
Je eigen Kenonz Adviseur is er voor jou. Samen gaan jullie op avontuur zodat jij alles uit jezelf kunt halen. De Kenonz Campuz helpt je verder. Jezelf ontwikkelen was nog nooit zo leuk én eenvoudig! 

LEES VERDER

Next level kennismaken 

met de Kenmij app

Kenonz dankt haar naam aan een simpele gedachte; als je ons kent, weet je dat het goed zit. Dat je kwaliteit kunt verwachten en dat we er voor jou zijn. Dat we alles doen voor jouw carrière, jouw loopbaan en jouw toekomst. Om jou ditzelfde gevoel te kunnen geven is de KENMIJ app ontstaan. We geven jou de mogelijkheid om op een innovatieve manier aan ons te laten zien hoe jouw persoonlijkheid in elkaar zit. Waar jouw kracht ligt en hoe we deze optimaal kunnen benutten.

LEES VERDER
KENMIJ app
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?