Bewust

Vacatures‎ Bedrijfsvoering

Op het gebied van bedrijfsvoering hebben wij allerlei vacatures open staan. Hierbij kun je denken aan HR-vacatures, marketing vacatures, inkoop vacatures en communicatie vacatures. De functies bij bedrijfsvoering zijn erg divers, zo vind je bijvoorbeeld op onze website vacatures als secretaresse, coördinator online marketing of HR-adviseur. Welke vacature je ook kiest, wij zorgen voor een carrière vol avontuur. Want bij Kenonz zorgen wij voor de meest afwisselende en uitdagende projecten. Lees meer
Search
Regio filter
 • Provincie Drenthe
 • Provincie Friesland
 • Provincie Groningen
 • Provincie Noord-Holland
 • Provincie Zuid-Holland
 • Provincie Gelderland
 • Provincie Noord-Brabant
 • Provincie Overijssel
 • Provincie Utrecht
Opleidingsniveau filter
 • HBO
 • WO
 • MBO
Dienstverband filter
 • 32 - 36 uur
 • 24 - 32 uur
 • 20 - 24 uur
Filteren
18

< 20 uurHBOProvincie Drenthe

Medewerker WOZ

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBOProvincie Overijssel

Communicatieadviseur Projecten Fysiek Domein

Bekijk vacature

32 - 36 uurWOProvincie Friesland

Directeur Bedrijfsvoering & Organisatieontwikkeling

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBOProvincie Friesland

Strategisch adviseur Organisatieontwikkeling

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBOProvincie Friesland

Afdelingshoofd bedrijfsvoering

Bekijk vacature

20 - 24 uur, < 20 uurHBO, WOProvincie Drenthe

Projectleider Digitale Dienstverlening

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBOProvincie Friesland

HR-medewerker

Bekijk vacature

Teamleider Dienstverlening & Informatiemanagement

Bekijk vacature

Opvang coördinator Oekraïne

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBOProvincie Friesland

Senior Communicatieadviseur

Bekijk vacature

HR-Vacatures

Hou jij je graag dagelijks bezig met het personeel van een organisatie, interne vacatures en alles wat daarbij komt kijken? Neem dan eens een kijkje tussen onze HR-vacatures. Op HR ben je voornamelijk bezig met het personeel en het personeelsbeleid. Je voert bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken, houd je bezig met relevante wet- en regelgeving en geeft adviezen aan het management als het gaat om personeel. Mocht je dit nou aanspreken bekijk dan eens ons gevarieerde aanbod op het gebied van HR-vacatures.

Vacatures financieel adviseur

Gaat jouw hart sneller kloppen van onfeilbare cijfers, het stroomlijnen en verbeteren van processen? Wil jij de financiële sparringpartner zijn die meerdere afdelingen voorziet van relevante financiële analyses en adviezen? Bekijk dan ons aanbod aan vacatures financieel adviseur. Wij hebben bijvoorbeeld een vacature financieel adviseur gemeente waarbij je stakeholders bij staat op het gebied van financiële sturing, en planning en control. Maar ook vacatures financieel adviseur waarbij je in eerste instantie bijdraagt aan het opstellen van de financiële producten, zoals de begroting en de jaarrekening. Wil jij weten welke financieel adviseur vacatures wij open hebben staan? Bekijk dan alle vacatures financieel adviseur of neem contact met ons op.

Communicatie Vacatures

Wil je graag werken op het gebied van communicatie? Dan hebben wij wellicht de geschikte communicatie vacature voor jou. Voor verschillende communicatie vacatures bij overheidsinstanties zijn wij namelijk continu op zoek. Zo maak je als communicatiemedewerker of adviseur bijvoorbeeld communicatieplannen, adviseer je op het gebied van beleid- en projectcommunicatie en stel je persberichten op. Lijkt dit je interessant? Solliciteer dan direct op één van onze openstaande vacatures.

Marketing Vacatures

Kenonz heeft marketing vacatures bij verschillende overheidsinstanties in de regio. Heb jij een heuse passie voor marketing en heb je een MBO-, HBO- of WO-opleiding op het gebied van marketing of in de richting van marketing? Bekijk dan onze marketing vacatures en wellicht hebben wij de perfecte match voor jou en kun jij jouw creatieve brein hiervoor meteen inzetten.

Solliciteer direct

Mocht jouw ideale vacature op het gebied van bedrijfsvoering hiertussen zitten, aarzel dan niet en solliciteer direct. Als je ideale vacature op het gebied van HR, marketing of communicatie er nou niet bij zit, graag wij graag alsnog met jou op zoek naar de ideale vacature. Dit kan door een open sollicitatie te sturen zodat wij samen op zoek gaan naar de perfecte vacature voor jou.

Traineeships

Naast de bovengenoemde vacatures bieden wij jou de mogelijkheid om een traineeship via Kenonz te volgen. Ben je net afgestudeerd of studeer je binnenkort af? Bekijk dan hier al onze traineeships.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?