Sociaal Domein

Het Sociaal Domein is een alomvattend begrip voor de werkzaamheden die worden verricht op het gebied van jeugdzorg, maatschappelijke ondersteuning en participatie. Zo ondersteunt de gemeente haar inwoners onder andere op het vlak van gezinsdynamiek, inkomen, voorzieningen omtrent...

Het Sociaal Domein is een alomvattend begrip voor de werkzaamheden die worden verricht op het gebied van jeugdzorg, maatschappelijke ondersteuning en participatie. Zo ondersteunt de gemeente haar inwoners onder andere op het vlak van gezinsdynamiek, inkomen, voorzieningen omtrent zelfredzaamheid en deelname aan de arbeidsmarkt.

Vanuit het vakgebied Sociaal Domein detacheren we talent naar verschillende gemeente en overheidsinstellingen. Wil je aan de slag als consulent Werk, Inkomen, Jeugd of Wmo? Ambieer je een functie als Juridisch adviseur, Contractmanager of Beleidsmedewerker. Of ben je een ervaren Projectleider? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor de kansen in het sociaal domein.

Vacatures Sociaal Domein

Wil jij aan de slag als juridisch dienstverlener, WMO consulent of re-integratiecoach bij een gemeente in jouw provincie?

Actuele sociaal domein vacatures bij de overheid

Bekijk al onze openstaande vacatures binnen het sociaal domein.

Lees meer Lees minder