Bij een traineeship kun je je in een veilige omgeving ontwikkelen van starter tot professional terwijl je intensief wordt begeleid door Kenonz en een senior collega. Ook kom je regelmatig samen met je mede trainees tijdens de trainee bijeenkomsten om ervaringen en kennis te delen.

Wij werken samen met gemeenten, provincies, waterschappen en omgevingsdiensten in het noorden en midden van het land.

Na het traineeship van 2 jaar heb je je opleidingstraject doorlopen en heb je op verschillende afdelingen gewerkt. Dan is daar hét moment om als professional gedetacheerd te worden via Kenonz of in rechtstreekse dienst te komen bij een gemeente.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst bij Kenonz en een uitgestippeld opleidingstraject. Het startsalaris varieert tussen € 2.100,- en € 2.600,- per maand op basis van 40 uur.

Een traineeship kenmerkt zich door de combinatie van werken, het doorlopen van een opleiding en kennismaken met verschillende facetten van je vakgebied. Bij een startersfunctie ligt de nadruk op het uitvoeren van je functie en je ontwikkelen in die betreffende rol.

Als je recent hbo of wo bent afgestudeerd en maximaal 2 jaar werkervaring hebt. Daarnaast heb je bij voorkeur werk- of stage ervaring opgedaan bij een gemeente.

Een traineeship is een volwaardige baan voor starters met een hbo of wo werk- en denkniveau. Naast je baan doorloop je een opleidingstraject en word je projectmatig ingezet op verschillende afdelingen en bij verschillende opdrachtgevers.

Momenteel heeft Kenonz twee vestigingen één in Apeldoorn en één in Gorredijk. Druk op het kopje ‘contact’ om de juiste adresgegevens te vinden.

Mocht je een klacht hebben, neem dan contact op met 0513-845858 of stuur een mail naar info@kenonz.nl.

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op via info@kenonz.nl of bel naar 0518-845858.

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?