Bewust

De Talent Specialist waar jij een kennismakingsgesprek mee hebt gevoerd is jouw vaste contactpersoon. De Adviseur in jouw domein kan ook als contactpersoon fungeren.

Een Talent Specialist is verantwoordelijk voor het aantrekken, werven, selecteren en matchen binnen het vakgebied. Daarnaast begeleidt en coacht een Talent Specialist jou als professional.

Een Adviseur is verantwoordelijk voor het contact met zowel nieuwe als huidige opdrachtgevers in het vakgebied én het onderhouden hiervan. Daarnaast adviseert de Adviseur opdrachtgevers over ontwikkelingen in de markt, nieuwe mogelijkheden en huidige afspraken.

Wij hebben verschillende vakgroepen, dit is afhankelijk van het domein.

Na het traineeship van 2 jaar heb je je opleidingstraject doorlopen en heb je op verschillende afdelingen gewerkt. Dan is daar hét moment om als professional gedetacheerd te worden via Kenonz of in rechtstreekse dienst te komen bij een gemeente.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst bij Kenonz en een uitgestippeld opleidingstraject. Het startsalaris varieert tussen € 2.100,- en € 2.600,- per maand op basis van 40 uur.

Een traineeship kenmerkt zich door de combinatie van werken, het doorlopen van een opleiding en kennismaken met verschillende facetten van je vakgebied. Bij een startersfunctie ligt de nadruk op het uitvoeren van je functie en je ontwikkelen in die betreffende rol.

Een traineeship is een volwaardige baan voor starters met een hbo of wo werk- en denkniveau. Naast je baan doorloop je een opleidingstraject en word je projectmatig ingezet op verschillende afdelingen en bij verschillende opdrachtgevers.

Bij een traineeship kun je je in een veilige omgeving ontwikkelen van starter tot professional terwijl je intensief wordt begeleid door Kenonz en een senior collega. Ook kom je regelmatig samen met je mede trainees tijdens de trainee bijeenkomsten om ervaringen en kennis te delen.

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?