Bewust

Werving & Selectie

Op zoek naar een langdurige samenwerking met een kandidaat die direct bij u in dienst treedt? Moeite om zelf die perfecte match te vinden? Zet Kenonz Werving & Selectie in. Gespecialiseerd in strategische functies voor zowel profit als non-profitorganisaties.
De perfecte kandidaat voor uw bedrijf
De lange termijn oplossing
Gebruik van innovatieve en slimme tools

Kenonz Werving & Selectie 

Het invullen van een openstaande vacature is één ding. Deze functie langdurig en naar volle tevredenheid van beide partijen ingevuld houden is een tweede. Kenonz Werving & Selectie gaat voor een lange termijn oplossing. Wij willen er zeker van zijn dat de kandidaat die bij uw organisatie start hier ook echt op zijn of haar plek is. 

Werving & Selectie bij Kenonz is meer dan alleen geschikte kandidaten aangedragen krijgen. Wij zetten dat stapje extra. Zodat u zeker weet dat de openstaande vacature binnen uw organisatie ingevuld wordt door de best passende kandidaat. Hij of zij past niet alleen perfect op de openstaande vacature, maar ook binnen uw organisatie en team. Het snel invullen van openstaande vacatures is niet ons doel. Langdurig en met de beste kandidaat wél!

We lopen graag voorop, zijn ambitieus, betrokken en serieus in wat we doen. We onderscheiden onszelf graag. Dit doen we door het inzetten van innovatieve, slimme tools die uw zoektocht net dat beetje extra geven. Hiermee vinden we de kandidaat die het verschil maakt. Die uw team vooruit helpt én versterkt. Tot een match komen die niet beter kan. Dát is Kenonz Werving & Selectie.  

Ben je een kandidaat en ben jij op zoek naar een langdurige samenwerking met een bedrijf waarbij je direct in dienst treedt? Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt 

Werving & Selectie?

We zijn betrokken. We leren u en uw bedrijf graag goed kennen. Daarom komt er een Senior Adviseur van Kenonz bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie van de openstaande vacature. U vertelt over uw organisatie. De uitdagingen waar u voor staat, de geschiedenis van uw bedrijf en de cultuur die er heerst. Ook het team waarmee de kandidaat gaat werken bespreken we uitgebreid. Bekijk hieronder het proces. 

Contact opnemen

Het 

proces

Zodra de openstaande vacature volledig helder is, stellen we een wervende en aansprekende vacaturetekst op. Een tekst die alleen de persoon aanspreekt die u zoekt. De volgende stap is zorgen dat deze perfecte vacaturetekst gezien wordt. We verspreiden deze binnen ons eigen netwerk met professionals, op onze website en via onze betaalde en onbetaalde samenwerkingspartners. Ook zetten we een senior recruiter in die potentiële kandidaten benaderd met uw openstaande vacature.
Onze inspanningen levert een aantal geschikte kandidaten op. We maken een eerste selectie en nodigen de kandidaten uit bij ons op kantoor. We spreken ze uitgebreid. We doen er alles aan de persoon achter het CV te leren kennen. We luisteren aandachtig.
Om nog beter te selecteren op persoonlijkheid en competenties zetten we onze eigen KENMIJ app in. Kandidaten spelen deze game en een uitgebreide rapportage van de persoonlijkheid is het resultaat. Ook vertellen we over uw organisatie, de openstaande vacature en het team waarmee ze gaan werken. Op basis hiervan stellen we de uiteindelijke selectie aan u voor. U ontvangt van de geselecteerde kandidaten een uitgebreid profiel in de vorm van het KENMIJ CV, een introductievideo en de uitkomst van de KENMIJ app in de vorm een uitgebreide rapportage. De selectie is altijd op basis van de vastgestelde harde en zachte criteria én met een advies van onze kant.
U bekijkt de profielen op uw gemak. Daarna beslist u wie er bij u op gesprek komen. Doorgeven waar en wanneer hij of zij welkom is, is het enige wat u hoeft te doen. Wij regelen de afspraak en zorgen dat de potentiële kandidaat goed voorbereid bij u langskomt. Als er behoefte is bereiden we ook u voor op het aankomende gesprek. Na de gesprekken komen we langs en samen maken we de uiteindelijke keuze. De best mogelijke match is gemaakt.

Ontmoet het W&S team

Karin Boonstra

Directeur Werving & Selectie
Werkt inmiddels al meer dan 20 jaar in de arbeidsbemiddeling. Door heel Nederland en in diverse managementfuncties. Als manager, maar ook als samenwerkingspartner zet Karin graag die stip op de horizon. Daarnaast stelt ze duidelijke doelen en is ze flexibel in de wijze waarop die doelen bereikt moeten worden.

Margitt Verstraaten

Senior Adviseur Werving & Selectie
Ruim 15 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling. Meer dan 10 jaar werkervaring in commerciële management functies, zowel nationaal als internationaal, in de profit en non-profit sector. Margitt zet zich met deze waardevolle ervaring vol overgave in voor Kenonz Werving & Selectie.

Uw keuzes

Kies voor het standaard pakket en ben zeker van de best mogelijke match. Kies voor één of meerdere upgrades om uw zoektocht net dat beetje extra te geven. 

Neem contact met ons op!

Heeft u moeite met het vinden van een bevlogen Directeur? Zoekt u die ene creatieve en ervaren Marketing Adviseur? Staat er bij u al tijden een vacature open voor een ervaren Teamleider? Of weet u die HR-adviseur met de juiste portie moed maar niet te vinden? Kenonz Werving & Selectie helpt u verder! 

Aanmelden Werving & Selectie
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?