Bewust

Traineeships
per provincie

Wil jij je bemoeien met de toekomst van de provincie waar je woont? Of waar je je fijn voelt? Zet jij graag alles op alles zodat de inwoners van jouw provincie een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen? Dat komt goed uit! Ook bij jou in de buurt hebben wij volop mogelijkheden.
NETWERK OPBOUWEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PROFESSIONELE BEGELEIDING
EIGEN OPLEIDINGSTRAJECT

Onze provincies

In de meeste Nederlandse provincies kun je het Kenonz Traineeship in verschillende vakgebieden volgen. Elke provincie heeft te maken met andere uitdagingen. Ook is er in elke provincie behoefte aan jong talent zoals jij. Het Kenonz Traineeship betekent een kans om vorm te geven aan de toekomst van de provincie waar jij je thuis voelt, de plaatselijke politiek in te duiken, betrokken te zijn bij de besluitvorming en in contact te komen met burgers. In welke provincie ga jij het avontuur aan?

Provincie Groningen

Samenwerken met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties kun jij als de beste. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want in de provincie Groningen is behoefte aan jong talent zoals jij!

Lees verder

Provincie Friesland

Jij zet graag alles op alles zodat de inwoners van de provincie Friesland een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen.

Lees verder

Provincie Flevoland

Jij zet graag alles op alles zodat de inwoners van de provincie Flevoland een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen.

Lees verder

Provincie Overijssel

Jij zet graag alles op alles zodat de inwoners van de provincie Overijssel een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen. Je gaat geen uitdaging uit de weg en pakt zonder te twijfelen kansen op het gebied van leefbaarheid, vergroening, digitalisering, economie en ecologie.

Lees verder

Provincie Zuid-Holland

Samenwerken met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties kun jij als de beste. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want in de provincie Zuid-Holland is behoefte aan jong talent zoals jij!

Lees verder

Provincie Utrecht

Samenwerken met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties kun jij als de beste. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want in de provincie Utrecht is behoefte aan jong talent zoals jij!

Lees verder

Provincie Gelderland

Jij zet graag alles op alles zodat de inwoners van de provincie Gelderland een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen.

Lees verder

Provincie Noord-Holland

Samenwerken met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties kun jij als de beste. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want in de provincie Noord-Holland is behoefte aan jong talent zoals jij!

Lees verder

Provincie Drenthe

Jij zet graag alles op alles zodat de inwoners van de provincie Drenthe een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen.

Lees verder
Toon meer

Vragen?

Neem dan gerust contact op met een van onze collega’s.

+31 (0) 513 - 845858
info@kenonz.nl

Wil jij je bemoeien met de toekomst van de provincie waar je woont? Of waar je je fijn voelt? Zet jij graag alles op alles zodat de inwoners van jouw provincie een fijne plek hebben om te wonen, werken en ontspannen.  Dat komt goed uit! Ook bij jou in de buurt hebben wij volop mogelijkheden. In twee jaar van starter naar specialist in het vakgebied dat aansluit op jouw hbo- of wo studie. In welke provincie voel jij je thuis?

Met ruim tweehonderd publieke opdrachtgevers doen we zaken met het merendeel van de Nederlandse provincies. Vanwege concurrentiegevoeligheid, maar ook omdat ons aanbod continu varieert, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we een publieke opdrachtgever bij jou in de buurt!

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?