Bewust

Voor kandidaten

Als je gedetacheerd wordt, heb je een rechtstreeks dienstverband bij Kenonz en zorgen wij ervoor dat we je voorzien van kortdurende of langdurige projecten bij verschillende gemeentes en organisaties.

Wat is detachering? 

Dit kan betekenen dat je bijvoorbeeld iedere 3 of 6 maanden een nieuwe werkplek hebt òf dat je een opdracht hebt voor minimaal een jaar. Je kunt tot in de lengte van dagen door Kenonz worden gedetacheerd maar je kunt ook beslissen om na verloop van tijd de overstap maken naar een rechtstreeks dienstverband bij je opdrachtgever.

Er is van alles mogelijk en samen met jou, bepalen we wat we gaan doen. We ondersteunen je bij de stappen die je neemt en we zorgen er samen voor dat jij je kunt ontwikkelen op de manier die jou het beste past. Zo kun jij met veel plezier je werk doen en wij garanderen je een vast inkomen. Dus of je in verschillende keukens wilt kijken of wel wat ondersteuning kan gebruiken met solliciteren, van starter tot oude rot in het vak: voor iedereen kan het interessant zijn!

Contractvormen

Loondienst

In deze vorm heb je voor een bepaalde tijd een contract bij Kenonz of een vast contract. Deze vorm biedt meer vastigheid en wordt in veel gevallen door ons aangeboden. Op deze manier kunnen we samen kijken welke projecten goed bij je passen of wat er voor nodig is om daar te komen. Stopt een project na een half jaar maar jouw contract loopt nog langer door dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe opdracht.

Projectovereenkomst

Je hebt een arbeidsovereenkomst voor de duur van het project. Na het project eindigt ook het arbeidsovereenkomst. Dit zijn contractvormen voor korte termijn. Graag denken wij na een projectovereenkomst met jou mee over wat de vervolgstap is.

Freelance

Je wordt door Kenonz ingehuurd om een opdracht vanuit een freelance constructie uit te voeren. Wij hebben met jou een overeenkomst gebaseerd op de opdracht die er ligt. De acquisitie ligt bij Kenonz en jij kunt aan ons factureren.

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?