Bewust

Werving & Selectie

Ben jij op zoek naar een langdurige samenwerking met een bedrijf waarbij je direct in dienst treedt? Zoek jij een strategische functie binnen een profit of non-profit organisatie? Dat komt goed uit! Kenonz Werving & Selectie is gespecialiseerd in het realiseren van de perfecte match tussen professional en bedrijf.
De perfecte baan voor jouw carriere
De lange termijn oplossing
Gebruik van innovatieve en slimme tools

Kenonz Werving & Selectie

Het invullen van een openstaande vacature bij een bedrijf is één ding. Deze functie langdurig en naar volle tevredenheid van beide partijen ingevuld houden is een tweede. Kenonz Werving & Selectie gaat voor een lange termijn oplossing. Wij willen er zeker van zijn dat jij op je plek bent bij het bedrijf waar je start. Je past niet alleen als een ontbrekend puzzelstukje binnen de functie, maar ook binnen de organisatie en het team. Het snel invullen van openstaande vacatures is niet ons doel. Langdurig en met de best mogelijke match wél!

We lopen graag voorop, zijn ambitieus, betrokken en serieus in wat we doen. We onderscheiden onszelf graag. Dit doen we door het inzetten van innovatieve, slimme tools die jouw zoektocht naar je toekomstige droombaan net dat beetje extra geven. Zodat jij het verschil kunt maken. Een organisatie en een team vooruit kunt helpen én versterken. Wij zoeken voor jouw talenten en ambities de allerbeste match. Dát is Kenonz Werving & Selectie. 

Bent u een werkgever en bent u op zoek naar een langdurige samenwerking met een kandidaat die direct bij u in dienst treedt? Klik hier voor meer informatie.

Onze W&S vacatures!

Strategisch Beleidsadviseur Sociaal Domein-Jeugd

32 - 36 uur
HBO
Provincie Drenthe

Inkoper

32 - 36 uur
Provincie Flevoland

Inkoper

24 - 32 uur
HBO
Provincie Noord-Holland

Beleidsadviseur Team Beleid & Samenleving

24 - 32 uur
HBO
Provincie Gelderland

Team coördinator Informatiemanagement

32 - 36 uur
HBO, WO
Provincie Flevoland

Senior Planoloog

32 - 36 uur
HBO, WO
Provincie Noord-Holland

Hoe werkt 

werving & selectie?

Of je nou door ons benaderd wordt voor een openstaande vacature, of je neemt zelf contact met ons op; we leren je graag kennen. We zijn betrokken en stellen jou centraal. Jij vertelt en wij luisteren. We doen er alles aan om jou als persoon te leren kennen. We kijken verder dan alleen je CV. Bij ons bespreek je je wensen en ambities met een Senior Consultant. Deze heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling. Bekijk hieronder ons team en het Werving & Selectie proces! 

LEES VERDER

Ontmoet het W&S Team

Karin Boonstra

Directeur Werving & Selectie
Werkt inmiddels al meer dan 20 jaar in de arbeidsbemiddeling. Door heel Nederland en in diverse managementfuncties. Als manager, maar ook als samenwerkingspartner zet Karin graag die stip op de horizon. Daarnaast stelt ze duidelijke doelen en is ze flexibel in de wijze waarop die doelen bereikt moeten worden.

MARGITT VERSTRAATEN

Senior Adviseur Werving & Selectie
Ruim 15 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling. Meer dan 10 jaar werkervaring in commerciële management functies, zowel nationaal als internationaal, in de profit en non-profit sector. Margitt zet zich met deze waardevolle ervaring vol overgave in voor Kenonz Werving & Selectie.

Het 

proces

Om jouw profiel compleet te maken, speel je onze eigen KENMIJ app. Deze brengt op een laagdrempelige wijze, door te swipen op je telefoon, het aangeleerde gedrag in kaart en trechtert dit naar archetype profiel aangevuld met persoonlijke kenmerken. Het spelen van de app duurt gemiddeld 10 á 15 minuten en is door iedereen goed te doen. Zonder dat jij het als speler door hebt, worden er 3 persoonlijkheidstests afgenomen. Deze worden teruggebracht in 1 uitgebreid KENMIJ rapport. De test is ingericht met vragen vanuit MBTI, Big Five en Enneagram. Iedere test is uniek en brengt op eigen wijze het gedrag en dus je persoonlijkheid in kaart.
Na het spelen van de game, ontvang je dit uitgebreide KENMIJ rapport. Hierdoor leer jij jezelf nóg beter kennen; van grote waarde in jouw zoektocht naar je perfecte baan. Ons doel is het vinden van dat ene bedrijf waar jij als ambitieuze professional impact kan maken. Een bedrijf wat bij je past en waar jij je thuis voelt. Misschien kun je direct ergens op gesprek, misschien duurt het nog even. Hoelang het ook duurt, we blijven samen in gesprek. Ook nemen we alvast samen jouw introductievideo op die we naar een toekomstig bedrijf kunnen sturen.
Als je naar een sollicitatiegesprek gaat, bereiden we je goed voor. Op basis van wat we je vertellen weet jij precies waar je terecht komt. Hoe ziet het team eruit? Wat is de bedrijfscultuur? Misschien zie je je eventuele werkplek al door een Virtual Reality bril terwijl je nog gewoon bij ons op kantoor zit.
Hebben we samen jouw droombaan gevonden? Grote kans dat we zelfs dan nog niet uit beeld zijn. Als de opdrachtgever hiervoor kiest heb je nog een jaar lang toegang tot onze Kenonz Campuz. Mis je toch nog bepaalde eigenschappen en/of skills voor de baan die je hebt bemachtigd? Kun je op sommige punten nog net wat sterker in je schoenen staan? We stippelen samen een passend traject uit. Want ook wij willen dat je je voor langere tijd fijn voelt in je nieuwe baan. Samen zetten we de spreekwoordelijke puntjes op de i.

Neem contact met ons op!

Wil je reageren op een openstaande vacature, brainstormen of liever eerst op niveau praten over de ontwikkelingen in de huidige markt of binnen jouw vakgebied? Neem contact met ons op! 

Aanmelden Werving & Selectie
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?