Detachering

Detachering: gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers voor een tijdelijke functie. De gedetacheerde is bij Kenonz in dienst. De opdrachtgever is dus klant in plaats van werkgever. En dat is een groot verschil!

Detachering is de hoofdactiviteit van Kenonz. Honderden medewerkers vervullen verspreid over het land tijdelijk een functie bij een overheidsorganisatie, in de zorg of bij een woningcorporatie.

Een gedetacheerde is bij ons in dienst. Dat betekent dat wij alle werkgeverstaken op ons nemen. Bijkomend voordeel voor de opdrachtgever: hij hoeft niet zelf om de juiste kandidaat te zoeken. Dat doet Kenonz.

Een detachering kent altijd een afgesproken periode voor een afgesproken prijs. Dat is prettige duidelijkheid.

Detacheren via Kenonz, waarom?

Kenonz kent haar medewerkers en kent haar opdrachtgevers. Dat klinkt logisch, maar dat is het in de praktijk niet. Maar het is wel wat nodig is voor de juiste match.

De juiste kennis van de markt betekent dat Kenonz binnen redelijke tijd met een geschikte kandidaat komt: gekwalificeerd en gemotiveerd.

Opdrachtgevers kunnen er van uit gaan dat een door Kenonz voorgedragen kandidaat de juiste man of vrouw is voor de openstaande functie. Dat geeft vertrouwen.