Bewust

Detachering

Detachering is de hoofdactiviteit van Kenonz. Onze medewerkers worden, verspreid over het land, gedetacheerd op tijdelijke projecten.

Of het nu gaat ter aanvulling van de flexibele schil van uw organisatie, ter versterking van een projectteam, ter overbrugging van een sollicitatieprocedure na een vertrokken collega of ter vervanging van zwangerschapsverlof, voor iedere rol en voor iedere aanleiding vinden we een oplossing. Een detachering kent altijd een afgesproken periode voor een afgesproken prijs. Dat geeft prettige duidelijkheid.

Detacheren via Kenonz, waarom? 

Onze gedetacheerde medewerkers zijn voorzien van een tijdelijk of vast contract via Kenonz. Dit houdt in dat wij werkgever zijn en daardoor met liefde de verantwoordelijkheden dragen van goed werkgeverschap. Niet alleen voorzien wij onze medewerkers in hun opleidings- en trainingsbehoeften, ook voeren we regelmatig gesprekken om goed te weten wat er speelt. Doordat de medewerkers van project naar project gaan, zijn ze eraan gewend om te starten op een onbekende werkplek en zijn daardoor, snel ingewerkt. Een mooie bijkomstigheid is dat het einde van een project niet het einde van een arbeidsovereenkomst betekent, waardoor ze gemotiveerd zijn tot het eind van het project.

Zij gingen je voor

Siebe Alkema

Siebe Alkema

Teamleider Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid
Bijdragen aan een veilige, leefbare en duurzame leefomgeving; dat is ons doel als team. En ik heb ook de overtuiging dat we dat doen. Kenonz draagt hier in positieve zin ook z'n steentje aan bij. 
Rene Dijkstra

René Dijkstra

Adviseur fysieke leefomgeving
Waar ik de ultieme voldoening uit haal is dat zowel opdrachtgever als kandidaat zich fijn voelen en dat er een hele mooie samenwerking ontstaat

Op zoek naar betrouwbare partij 


voor detachering? 


Neem contact met ons op
crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?