Bel ons algemene nummer 0513-845858 of kijk bij  het kopje ‘over onz’ en ga dan naar team. Daar vindt u direct de juiste accountmanager!

Wanneer u contact heeft opgenomen met één van onze accountmanagers of een opdracht naar ons heeft gestuurd zal er een (telefonische) afspraak worden gemaakt om de details voor u opdracht verder in te vullen. Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om de juiste kandidaat te vinden. Wanneer wij deze kandidaat gevonden hebben gaan wij samen met u het gesprek aan om te kijken of het daadwerkelijk de juiste match is.

Het verschil tussen detachering en payroll ligt in het gedeelte van werving en selectie. Bij detachering doen wij dat voor de opdrachtgever en bij payrolling doet de opdrachtgever dat zelf.

Momenteel heeft Kenonz twee vestigingen één in Apeldoorn en één in Gorredijk. Druk op het kopje ‘contact’ om de juiste adresgegevens te vinden.

Mocht je een klacht hebben, neem dan contact op met 0513-845858 of stuur een mail naar info@kenonz.nl.

Kenonz is actief binnen overheden, zorginstellingen en woningcorporaties. Binnen deze sectoren bieden wij verschillende diensten aan zoals payrolling, traineeships, detachering, werving en selectie en intercollegiale doorlening

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?