Trainee Bouwkunde binnen de semi-overheid

Ons traineeship Bouwkunde bij de gemeente leert je om vraagstukken op tactisch en strategisch niveau te bekijken. Verder doe je ook operationele ervaring op, zodat je kennis maakt met alle facetten van het bedrijfsleven. 

Je wordt meegenomen in complexe projecten en werkt met de nieuwste technologie. Het kan maar zo zijn dat je aan de slag gaat als werkvoorbereider of juist in de uitvoering. Alles is mogelijk. De kansen en mogelijkheden zijn grenzeloos. 

Zo kan het zijn dat je als werkvoorbereider aan de slag gaat voor grote woningbouwprojecten waarin je onder meer verantwoordelijk bent voor de coördinatie van systeemplafonds waarvoor je nauw contact onderhoudt met je collega’s van installatietechniek. Of misschien voel jij je juist meer thuis bij grootschalige bouwprojecten in de utiliteit? Ook daar zijn mogelijkheden op het gebied van werkvoorbereiding en uitvoering. Als jij het wilt, zijn jouw kansen en mogelijkheden grenzeloos.

Wat zijn je werkzaamheden als bouwkundig adviseur?

Wat zijn je werkzaamheden als bouwkundig adviseur? In de eerste fase van het trainee programma leer je alles over jezelf en over werken als bouwkundig adviseur. Zo volg je onder meer lessen in zelfregie, communicatie en projectmanagement. In de tweede fase ontwikkel je je meer vakinhoudelijk. Het is mogelijk om binnen verschillende projecten verschillende functies tot je te nemen.

Waarom een Traineeship Bouwkunde bij Kenonz?

Als trainee krijg je de tijd om je kennis te ontwikkelen. Voor iedere trainee is er een standaard opleidingsprogramma voorbereid. Maar, daar houdt het niet mee op. Het is namelijk per trainee belangrijk om maatwerk te leveren. Per trainee wordt bepaald welke opleiding en trainingen een aanvulling op je kennis en competenties zijn. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar wat nu waardevol is maar ook naar waar je op lange termijn van kan profiteren. Onder begeleiding van een senior ben je verantwoordelijk om zelf de regie over jouw ontwikkeling te nemen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden onze trainees en collega’s verschillende faciliteiten zoals het gebruik maken van de KENMIJ App, het KENONZ intranet en de mogelijkheid tot een lease auto

 • In twee jaar tijd word je opgeleid van junior tot professional
 • Je hebt de zekerheid van een vast inkomen
 • Een persoonlijk opleiding- en coachingstraject op maat
 • Een senior collega zal altijd voor je klaar staan om te begeleiden
 • Eens in de twee maanden wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor alle trainees
 • Werken op projectmatige opdrachten in een dynamische omgeving bij verschillende gemeenten in de regio

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een diploma hbo bouwkunde
 • Interesse in nieuwe contractvormen
 • Communicatief ben je sterk
 • Een flexibele en ondernemende houding
 • Je durft jouw mening op gepaste wijze te delen

Enthousiast?

Laat het ons dan weten! Je kan makkelijk en snel solliciteren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan het contactpersoon van de Traineeship Bouwkunde van Kenonz.

Aanmelden Traineeship Bouwkunde

 • Max. bestandsgrootte: 64 MB.