Onderwijs

Als goede leraar of  docent werk je vanuit een passie. Of het nu gaat om passie voor kinderen of passie voor jouw vak, jij hebt het. Elke dag weer nieuwe manieren bedenken om jouw leerlingen te boeien. Lees meer

Geen vacatures gevonden.

Onderwijs

Als goede leraar of  docent werk je vanuit een passie. Of het nu gaat om passie voor kinderen of passie voor jouw vak, jij hebt het. Elke dag weer nieuwe manieren bedenken om jouw leerlingen te boeien. Samen met jouw directeur, IB’er of afdelingsleider zorg jij dat de school als een geoliede machine loopt. Een school draaien doe je ten slotte met zijn allen.

Vacatures onderwijs

De vraag naar écht goede leraren, docenten, directeuren en interne begeleiders neemt toe. Dit is jouw kans! Heb jij altijd al buiten jouw vertrouwde omgeving willen kijken, maar nooit de stap durven nemen? Of ben je net afgestudeerd en wil jij je kennis inzetten voor verschillende scholen? Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van leraren, docenten, directeuren en interne begeleiders bij scholen en stichtingen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs in de regio’s Friesland, Groningen en Drenthe.

Actuele onderwijs vacatures bij de semi-overheid

Bekijk hieronder welke openstaande vacatures wij op dit moment hebben.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?