Bewust

Het avontuur van: Stefan

Als Kenonz zijn we altijd blij als collega’s het “Het Kenonz gevoel ervaren", dit delen we dan ook graag met jullie. We hebben dan ook onze collega Stefan, die werkt als klantmanager, gevraagd een paar vragen te beantwoorden.

Hoe ben je met Kenonz in contact gekomen?

Het eerste contact met Kenonz kwam bij toeval. Ik was op zoek naar een nieuwe werkgever. Eén die in mij geloofde en waar ik mij kan ontwikkelen. Ik kwam via internet bij Kenonz terecht in mijn zoektocht naar vacatures. De reden dat ik de telefoon pakte, was omdat Kenonz staat voor persoonlijk contact, ontwikkeling en verbinding met de collega’s. Dat sprak mij aan!

Waarom heb je destijds voor Kenonz gekozen in de oceaan van werkgevers?

Bij Kenonz staat mijn carrière voorop. Ik kreeg de kans om mezelf verder te ontwikkelen en dat bij opdrachten die goed bij mij passen. Dat gevoel kreeg ik niet bij andere bedrijven waarmee ik contact heb gehad.

Volgens Rob (mijn contactpersoon bij Kenonz), wil de oprichter van Kenonz, Gouke graag dat iedereen terug kijkt naar een fantastische tijd bij Kenonz. In mijn geval lukt dat zeker! Ik heb nog geen dag spijt van mijn keuze voor Kenonz.

En hoe gaat het met de opdrachten die je voor Kenonz doet?

Als ik kijk naar de opdrachtgevers waar ik heb gewerkt, dan was dit van Liemers streek, Breda tot en met Spijkenisse. In de gemeente Breda waren ze dusdanig tevreden over mijn werk, dat ik zelfs ben gevraagd om te blijven.

Wilde je niet in Breda blijven?

Nee, ik was zeker blij met het aanbod, maar de weg die ik met Kenonz ben ingeslagen past gewoon heel goed bij mij. Ik kan mijzelf blijven ontwikkelen op verschillende plekken. Met Kenonz heb ik het gevoel dat elke opdracht een succes kan worden.

Klinkt allemaal heel mooi, maar waar blijft het avontuur?

Nou elke keer een andere opdracht is natuurlijk een avontuur op zich, maar ik ben ook net terug vanuit de VS. Samen met Rob heb ik gekeken hoe ik tussen mijn opdrachten door een mooie reis kon maken. Zo ben ik na mijn laatste opdracht op reis gegaan en kon ik bij terugkomst direct starten op een nieuwe opdracht. Het was een super mooie rondreis onder andere langs San Francisco, Los Angeles en Las Vegas.

En Stefan, wat ga je in de toekomst doen?

Nou, mijn vriendin en ik willen nog heel graag naar IJsland. Oh wacht! Je bedoeld op carrière gebied natuurlijk. Nou, ik wil mezelf blijven ontwikkelen tot specialist in mijn vakgebied. En terugkijken op een superleuke tijd bij Kenonz.

Wellicht ook interessant

ALLES BEKIJKEN
ALLES BEKIJKEN
chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?