Ken Bente

04-08-2020 - - Blog

‘Doen wat je graag wilt, is een leefstijl die aansluit bij wie ik ben’

Dat is Bente, onze enthousiaste en nieuwe accountmanager sociaal domein in Apeldoorn. Een ondernemende dame die graag in contact staat met anderen en een nieuw avontuur met beide handen aangrijpt.  ‘Doen wat je graag wilt, is een leefstijl die aansluit bij wie ik ben’, aldus Bente.

KEN Bente

Van jongs af aan heeft Bente dan ook verschillende indrukken opgedaan. Bente is opgegroeid in Hanzestad Deventer met haar ouders en broer en heeft de studie Facilitair Management gevolgd waarbij zij koos voor een minor Sport in Finland. Op 22-jarige leeftijd begon Bente haar carrière als officemanager in de detacheringswereld en ze vervolgde haar maatschappelijke carrière bij een groot payroll bedrijf waar zij een kennisfunctie vervulde. Bente hield zich hier bezig met interne wijzigingen over wet & regelgeving en verandermanagement. ‘Het schakelen tussen verschillende lagen in het bedrijf heeft mij geleerd helder te communiceren’ voegt Bente toe. Toch blijft er iets kriebelen en dus besluit Bente om haar contract op te zeggen.

Avontuur

Het is niet verrassend dat bij Bente, met haar avontuurlijke mindset, reizen een onderwerp van gesprek bleef. Daarom besluit Bente, samen met haar partner, Deventer te verlaten en de wijde wereld in te trekken. ‘Een ervaring om nooit te vergeten waarbij je op sommige plekken het gevoel had dat je terug in de tijd ging.  Het mooie hiervan is dat je bij terugkomst enorm waardeert van wat je hier hebt’ verklaart Bente.

In de periode van het Corona virus waarin Bente veel sollicitatiebrieven heeft geschreven en diverse afwijzingen heeft ontvangen kwam Kenonz in beeld. ‘Het fijne voor mij was dat Kenonz verder kijkt dan alleen mijn CV of mijn werkervaring, hierdoor konden we in gesprek gaan en ontdekken of er een klik was.’ zegt Bente.

‘Het fijne voor mij was dat Kenonz verder kijkt dan alleen mijn CV of mijn werkervaring’

Bente is enorm blij te kunnen zeggen dat ze sinds 15 juni bij Kenonz in dienst is getreden als accountmanager Sociaal Domein en een nieuw avontuur aan mag gaan. ‘Ik vind het fijn om veel klantcontact te hebben, afwisselend werk te doen en onderweg te mogen zijn. Daarom past deze rol mij goed en zie ik het als een enorme uitdaging goed te worden in mijn nieuwe functie.’


Geplaatst op: 04-08-2020